بهینه سازی نرخ تبدیل

آموزش سرچ کنسول از ۰ تا ۱۰۰ کاملا رایگان + تریک ها

فراموش نکنید که افزایش رتبه گوگل با افزایش بازدید گوگل یکی است و معمولا به روش‌های مختلفی گفته می‌شود. گوگل سرچ کنسول بخش‌های بسیار متنوعی دارد که در درس‌های بعدی تمامی آن‌هارا مطالعه خواهید کرد. به عنوان یک وبمستر شما باید مهارت کار با ابزار سرچ کنسول را بلد باشید و افراد حاضرند برای افراد متخصصی مثل شما که توانایی تجزیه و تحلیل آمارها را دارند پول خوبی بپردازند. جهان امروز، جهان تخصص هست و برای افراد غیر متخصص درآمدهای خوب وجود ندارد. سرچ کنسول یک لیست از تمام لینک‌های داخل سایت و بک لینک هایی که به وب‌سایت ما داده شده‌اند ارائه می‌دهد. علاوه بر این، اگر یک URL در پایین صفحه نتایج جستجو قرار گرفته شده باشد و کاربر به آن بخش از نتایج جستجو اسکرول نکند، باز هم به عنوان یک نمایش محاسبه می‌شود.

دو روش کلی برای ثبت سایت در گوگل سرچ کنسول وجود دارد که برای تایید از روش اول یک راه و برای تایید از روش دوم ۵ راه وجود دارد که شامل روش اول ثبت هم می شوند. گوگل به تدریج از نسخه موبایل سایت‌ها به عنوان نسخه اصلی استفاده می‌کند، به همین دلیل گوگل سرچ کنسول می‌تواند مشکلات مرتبط با موبایل را شناسایی کند. مثلا می‌توانید ببینید که آیا سایت شما مشکلات ریسپانسیو یا سرعت بارگذاری در موبایل دارد یا نه.

برای استفاده از تمامی این امکانات شما نیاز به آموزش گوگل سرچ کنسول دارید. شاید در نگاه اول استفاده از این ابزار کمی برای شما سخت یا گیج کننده باشد، اما با کمی تمرین و تلاش می‌توانید بر این ابزار کاربردی مسلط شده و از آن به خوبی استفاده کنید. برای یادگیری و آموزش کامل سرچ کنسول می توانید از طریق لینک زیر ثبت نام کنید. Google Search Console یک ابزار رایگان گوگل است که به وب‌مستران و مدیران سایت‌ها این امکان را می‌دهد تا عملکرد سایت خود را در نتایج جستجوی گوگل نظارت و مدیریت کنند. با استفاده از این ابزار، کاربران می‌توانند مشکلات ایندکس صفحات، خطاهای فنی، وضعیت رتبه‌بندی و همچنین اطلاعات مربوط به جستجوهای کاربران را مشاهده کنند. گوگل سرچ کنسول همچنین به شما کمک می‌کند تا مشکلات امنیتی مانند بدافزارها را شناسایی کرده و استراتژی‌های بهینه‌سازی SEO سایت خود را بهبود بخشید.

این به ویژه برای تشخیص و رفع مشکلات مفید است، مانند اینکه آیا صفحات منفرد برای موبایل مناسب هستند یا به درستی ایندکس شده اند. بخش پیشرفت‌ها بر بهینه‌سازی ویژگی‌های خاص برای موتورهای جستجو، مانند قابلیت استفاده از تلفن همراه، خرده‌های نان، و لینک‌های سایت تمرکز دارد. پرداختن به این پیشرفت ها می تواند به طور قابل توجهی تجربه کاربر، نرخ تبدیل و سئو را بهبود بخشد. در این بخش اطلاعات مربوط به مالک حساب سرچ کنسول و کاربران دارای دسترسی به حساب سرچ کنسول هستند، نمایش داده می‌شود. در این بخش می توان دسترسی های جدید را ایجاد و یا یک دسترسی را از سرچ کنسول خود حذف کرد. در ضمن گزارش ریدایرکت صفحات سایت به گوگل نیز از این طریق انجام می شود.

امروزه تعداد کاربرانی که با تلفن همراه وارد گوگل می‌شوند در سراسر دنیا افزایش یافته است. به همین دلیل این مسئله که صفحات وب سایت شما در اندازه نسخه موبایل نیز به خوبی برای کاربران نمایش داده شود، از مهم ترین عامل‌ها در سئو می‌باشد. در بخش Mobile Usability شما می توانید صفحاتی از وب سایت که در نسخه‌ی موبایل به درستی نشان داده‌ نمی‌شوند را ببیند و برای بر طرف کردن خطاهای آن اقدام کنید. در صورت برطرف کردن مشکلات هر صفحه، گوگل مجدداً آن صفحات وب سایت را خزش و بررسی کرده و خطاهای این بخش را رفع می‌نماید.

فایل دانلود شده را در پوشه public-html دامنه خود بارگذاری کرده و دکمه verify را بزنید. در این روش شما از گوگل می‌خواهید تمامی زیر دامنه‌های یک دامنه را مورد بررسی قرار دهد. در این حالت همچنین امکان انتخاب پروتکل‌های مختلف ftp، https و http نیز وجود دارد. گوگل با استفاده از ابزار Core Web Vitals، معیارهای مختلفی از جمله سرعت بارگذاری، تعامل‌پذیری، و ثبات بصری صفحات سایت شما را اندازه‌گیری کرده و گزارش‌هایی را در اختیار شما قرار می‌دهد. “کنسول جستجو گوگل” (Google Search Console) که “سرچ کنسول” هم گفته می‌شود نام جدید “گوگل وبمسترتولز” (Google Webmaster Tools) است، به عبارتی وبمستر تولز نام قدیمی این ابزار گوگل بود که تغییر اسم داده است.

لیست ارورها و وارنینگ‌های بخش Not indexed + علت و روش رفع آن‌ها

این بخش دارای دو قسمت Manual Actions , Security issues است، که به توضیح یکایک آن‌ها می‌پردازیم. امروزه تعداد کاربرانی که با دیوایس‌های مختلف به‌خصوص کاربرانی که با موبایل وارد گوگل می‌شوند بسیار زیاد شده است. اینکه صفحات وب‌سایت شما در اندازه و دیوایس های دیگر مثل موبایل قابل‌نمایش باشد، یکی از عامل‌های مهم برای سئو گوگل می‌باشد. این گزینه که به‌تازگی در قسمت Index سرچ کنسول اضافه‌شده است، به شما کمک می‌کند که، صفحه‌ای که ایندکس گوگل شده است و صفحاتی از سایت است که نیاز به حذف کردن دارد از این طریق انجام شود. در این دسته تنها جستجوهایی نشان داده می‌شود که وب‌سایتتان در نتایج جستجو گوگل برای کاربران نمایش داده است. گوگل سرچ کنسول (Google Search Console) ابزار گوگل برای صاحبان سایت‌هاست تا آنالیز خوبی روی سایت خودشان از نظر سئو داشته باشند.

روش جدید ثبت سایت در سرچ کنسول با DNS ویدئو

در مرحله بعدی لازم است که شما مشکلات نمایه سازی را برطرف کنید و به فهرست بندی محتواهای جدید و یا به روز شده بپردازید. به این نکته توجه فرمایید که برطرف نکردن نمایه سازی و یا عدم فهرست بندی محتواهای جدید و به روز شده میتواند در عملکرد صحیح سرچ کنسول اختلال ایجاد کند. پارامترهای URL در واقع معیارهایی هستند که در ساختار URL یک صفحه قرار می گیرد. اما وقتی با کمک dns سایت را ثبت کنید، بخشی از ابزارها برای شما غیرفعال باقی میمونند. به این ابزارها Legacy tools میگن، پس برای استفاده کامل از سرچ کنسول لازمه که سایت را از دو طریق ثبت کنیم. رویو اسنیپ‌ها همان ستاره‌هایی هستند که در نتایج جست و جوی گوگل نمایش داده می‌شود.

در واقع سرچ کنسول این داده‌ها را جمع آوری کرده، دسته بندی نموده و نمایش می‌دهد. همانطور که می‌دانید، سئو از مهارت‌هایی است که برای هر اکت (عمل)، نیاز به تجزیه و تحلیل داده‌ها دارد. این بخش به گزارشات مربوط به عملکرد سایت شما و چگونگی رفتار آن در موتور جستجو گوگل اختصاص پیدا می کند. اما این گزارش ها زمانی قابل مشاهده است که وب سایت شما به حداقل آستانه تعداد نمایش در موتورهای جستجو رسیده باشد. در این روش گوگل سرچ کنسول Google Search Console اطلاعات کمتری در اختیار داشته و در نتیجه اطلاعات کمتری نیز در اختیار شما قرار خواهد داد. در واقع گوگل در این حالت تنها اطلاعات یک آدرس مشخص را مورد بررسی قرار می‌دهد.

اگر کاربر حرفه ای هستید در قسمت هایی از آموزش صبور باشید تا به نکات مهم برای شما برسیم. در این بخش می‌توانید وضعیت مربوط به مسیرهای هر صفحه را مشاهده کنید. برای مثال یک محتوا می‌تواند در مسیر خانه و پس از آن مقالات تخصصی باشد.

در این مقاله به آموزش کار با سرچ کنسول به صورت تصویری و گام به گام پرداخته‌ و صفر تا صد سرچ کنسول را مورد بررسی قرار دادیم. امید است این آموزش پاسخگوی نیازهای شما بوده و شما را در این زمینه بی نیاز کند. در صورت وجود هرگونه سوال در این زمینه و نحوه کار با سرچ کنسول، می‌توانید سوالات خود را در بخش نظرات مطرح کنید.

این بخش از گوگل سرچ کنسول جدید، فهرستی از ابزارهایی که به خود گوگل تعلق دارد را نشان می‌دهد. با کلیک روی هر یک از این ابزارها می‌توانید اطلاعات مربوط به آن را ببینید و توضیحات مربوط به آن را بخوانید و در راستای بهبود سایت خود از آن‌ها استفاده کنید. URL inspection گوگل سرچ کنسول یکی از مهم‌ترین بخش‌های آن به شمار می‌رود. از طریق این قسمت گوگل سرچ کنسول می‌توانید خطاها و مشکلات موجود در صفحات وب‌سایت خود را مشاهده و رفع کنید. افزایش رتبه سایت هم یکی از دغدغه‌های امروز وبمستران است که برای شروع می‌توانید به کمک ۲ ابزار رسمی یعنی گوگل سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس آمار سئو سایت خود را مشاهده کنید.

گزارش تجربه کاربر سرچ کنسول، اطلاعاتی در مورد تجربه کاربری در سئو و سرعت سایت میکند. گزارش پیوندها در Google Search Console اطلاعات ارزشمندی را در مورد پیوندهای خارجی و داخلی وب سایت شما ارائه می دهد. این مهم است زیرا نمایه بک لینک سایت شما می تواند به طور قابل توجهی اعتبار و رتبه سایت شما را افزایش دهد.

راستی اگر به دنبال فیلم هستید تا متن آموزشی “دوره  ۱۵ ساعت اموزش ویدیو سرچ کنسول” میزفا از دست ندید. در این گزارش شما می‌توانید بدانید که در کدام بخش از وب‌سایتتان با استفاده از روش‌های غلط و ناقص باعث سردرگم شدن بازدیدکنندگان شده‌اید. در سرچ کنسول جدید بخش enhancements شامل دو زبانه products و Sitelinks searchbox است. اگر تمایل دارید سئو را شروع کنید فراموش نکنید که سرچ کنسول و آنالیتیکس ۲ ابزار ضروری برای شما خواهند بود. با کلیک بر روی URL، در این گزارش، تمام دامنه‌های خارجی که به آن صفحه پیوند داده‌اند، نمایش داده می‌شوند.

ذکر این نکته در آموزش سرچ کنسول ضروری است که درک کنید استفاده از این ابزار تا حد زیادی به تحلیل شما وابسته است. بنابراین لازم است در کنار آن، مهارت تحلیل و تجزیه کردن را بیاموزید. پیش پیشنهاد می‌کنیم برای آموزش سرچ کنسول به صورت کامل حتما از یک متخصص سئو کمک بگیرید تا بتوانید آمارها را به درستی درک کنید. مثلا اگر سرچ کنسول آمار ایمپرشن بالا اما نرخ کلیک کم را می‌دهد، یک وبمستر معمولی تنها پایین بودن نرخ بازدید را درک خواهد کرد.

برای اینکه بفهمید یک صفحه هنوز در نتایج جستجو قابل مشاهده است، می توانید آن را به صورت دستی بررسی کنید. پس از ثبت سایتتان در گوگل سرچ کنسول، حال می توانید به داشبورد سرچ کنسول دسترسی پیدا کنید. سرچ کنسول بخش های مختلفی داشته که نیاز است قبل از شروع به کار با این بخش‌ها آشنایی داشته باشید. همانطور که مستحضر هستید سایت سرچ کنسول گوگل ابزار ارتباطی بین گوگل و سایت ها می باشد که به منظور ثبت، رصد و عیب یابی سایت ‌ها در نتایج جستجو استفاده می شود. این ابزار تا حد زیادی می تواند کمک حال مدیران سایت در زمینه کسب اطلاعات مفید برای تعیین استراتژی سایتشان باشد.

این در حالی است که با یادگیری گوگل سرچ کنسول و دستیابی به تسلط کافی روی آن می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان ممکن اطلاعات ارزشمندی را در راستای بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو کسب کنید. گوگل سرچ کنسول یک نمای کلی از معیارهای مرتبط با عملکرد جستجو و تجربه کاربر را ارائه می‌دهد تا به وبمستران کمک کند از طریق تشخیص نقاط ضعف، وب‌سایت خود را بهبود داده و ترافیک بیشتری تولید کنند. به عنوان کسی که روی بازاریابی آنلاین تمرکز کرده است، سرچ کنسول به شما کمک می کند تا بازدید وب سایت خود را کنترل کنید، رتبه بندی خود را بهینه کنید و درباره ظاهر نتایج جستجوی سایت خود آگاهانه تصمیم بگیرید. گوگل سرچ کنسول به شما کمک می‌کند تا مشکلات مختلف سایت مانند خطاهای ۴۰۴، مشکلات با نقشه سایت (Sitemap)، خطاهای ساختاری، مشکلات مربوط به موبایل و بسیاری دیگر را شناسایی کرده و رفع کنید. بهترین ابزار برای بهبود سئوی سایت و افزایش رتبه وب سایت که رایگان هم هست همین گوگل سرچ کنسول است. برای مشاهده سرفصل ها و پیدا کردن تسلط کامل به این ابزار کاملا رایگان و مفید روی مقاله های ما کلیک کن.

بخش نمای کلی فهرست کاملی از گزارش‌ها را ارائه می‌کند که بینش‌هایی درباره عملکرد وب‌سایت شما در جستجوی Google ارائه می‌دهد. در قسمت Enhancement یا بهبودها  می‌توانید بر وضعیت اسکیمای سایت خودتان نظارت کنید. در واقع اسکیما به شما کمک می‌کند تا در نتایج جست و جو از سایر نتایج متمایز شده و Rich Result یا همان نتایج غنی را کسب کنید. ستاره‌های کنار لینک‌ها در نتایج جست و جو و پرسش و پاسخ‌های کوتاه زیر هر لینک از نمونه‌های Rich Result در صفحات گوگل می‌باشند.

فایل Robots.txt چیست و چه کاربردی دارد؟

در این بخش با وارد کردن URL مورد نظر و زدن Enter می توان گزارشی از گوگل مبنی بر نحوه مشاهده صفحه دریافت کرد. همچنین اگر مشکلی در ایندکس صفحه وجود داشته باشد، از این طریق قابل مشاهده خواهد بود. به وسیله ابزار بازرسی URL یا URL Inspection Tool متوجه می شوید که Google چگونه وب سایت شما را مشاهده می کند و اگر مشکلاتی در صفحه شما وجود داشته باشد، می توانید از این بخش متوجه آن شوید.

با استفاده از نکات ذکر شده در این راهنما، می توانید سایت خود را بخوبی تحلیل کنید. آموزش سرچ کنسول به شما این امکان را می ‌دهد که عملکرد سایت خود را در نتایج جستجو پیگیری کرده و مشکلات ایندکس شدن، سرعت بارگذاری صفحات و سایر مسائل فنی سایت را شناسایی و اصلاح کنید. گوگل سرچ کنسول یکی از ابزارهای بسیار کاربردی در زمینه بهینه ‌سازی وب‌ سایت است. این ابزار برای پایش و بهبود عملکرد سایت ‌ها در موتورهای جستجو طراحی شده است. اگر صاحب کسب ‌و کاری هستید یا می ‌خواهید وب ‌سایت خود را برای کاربران و موتورهای جستجو بهینه کنید، آموزش سرچ کنسول برای شما ضروری است. در این مقاله، تمام جزئیات مربوط به این ابزار، از نصب و اتصال گرفته تا استفاده پیشرفته، به صورت جامع توضیح داده شده است.

مدیریت نقشه سایت

دوره غیرحضوری آموزش کامل سرچ کنسول گوگل یا همون وبمستر تولز میزفا بسیار به شما کمک میکنه. این دوره جمعا ۱۵ ساعت فیلم آموزشیه و بطور کامل شما رو با سرچ کنسول آشنا میکنه. به طور کلی به دلیل ساختار اطلاعاتی سرچ کنسول نیازی به داشتن پیش‌نیاز خاصی نیست اما شما برای یادگیری بهتر این ابزار لازم است با مفاهیم مربوط به سئو و بهینه‌سازی سایت آشنا باشید. علاوه بر اینکه تمامی متخصصان سئو باید به خوبی کار با این ابزار را بدانند.

آموزش پیشرفته سرچ کنسول گوگل

در این پایگاه به طور ویژه در حوزه ی گرافیک ( گرافیک، موشن گرافیک و انیمیشن )،آموزش سئو و همچنین آموزش وردپرس را به مرور به شما آموزش خواهم داد . یکی از بهترین روش های ثبت سایت در گوگل استفاده از نام سرورهاست که در این آموزش به صورت قدم به قدم می توانید آن را بیاموزید و انجام دهید. در این روش وبسایت خودمان را با آپلود کردن یک فایل در گوگل تایید می کنیم.این کار منوی کاربری هاستینگ و کنترل پنل های سی پنل و دایرکت ادمین انجام می شود. در این بخش از منو ایندکسینگ می‌توانید وارد قسمت ریموال شده و درخواست حذف موقت و یا دائم یک صفحه را ثبت کنید. همان طور که از نام این فاکتور پیدا است، میانگین رتبه، میانگین رتبه‌های صفحات مختلف سایت است.

همچنین شما باید الگوریتم های گوگل را دنبال کنید تا متوجه شوید قوانین سئو گوگل چیست. اینجا در راه‌دیجیتال برای شما درس‌های سرچ کنسول را به ترتیب منظم آماده کرده‌ایم و هم‌اکنون می‌توانید آموزش سرچ کنسول را آغاز کنید. ما در این دوره از ابتدا، با راه‌اندازی سرچ کنسول شروع می‌کنیم و تک تک بخش‌های سرچ کنسول را به شما آموزش می‌دهیم و در پایان شما با کارکرد قسمت‌های مختلف آن آشنا خواهید شد. با توجه به افزایش سایت ها، رقابت هر روز افزایش سخت تر می شود و رقبا از هر روشی برای ضربه به ما استفاده می کنند.

در این روش مانند روش قبل نیاز نیست زیر دامنه‌های دیگر سایت یا پروتکل‌های دیگر آن را مجزا وارد کنید. در شیوه‌ی اول باید در کادر قرارگرفته که در تصویر زیر مشخص است، در بخش URL prefix آدرس سایت خود را وارد کنید. سئو سایت چیست؟ معنی آن قرار گرفتن در صفحه اول گوگل است و از سئو داخلی سایت و سئو خارجی سایت تشکیل می‌شود.

برای بررسی صفحه خود در زمان واقعی، روی دکمه Test live URL در پانل نتیجه بازرسی کلیک کنید. استفاده از یک آدرس ایمیل حرفه ای متصل به دامنه وب سایت شما به ساده سازی روند تأیید کمک می کند. همچنین تضمین می کند که تمام ارتباطات و اعلان های مربوط به عملکرد جستجوی وب سایت شما به یک ایمیل تجاری اختصاصی ارسال می شود و احتمال از دست دادن به روز رسانی های مهم را کاهش می دهد. با استفاده  از این بخش می‌توانید لینک سازی‌های داخلی و خارجی وب سایتتان را به آسانی مدیریت کنید. در قسمت External Links لینک‌هایی که از سایر وب سایت‌ها به Property شما ایجاد شده‌اند، نمایش داده‌ می‌شوند.

اگر از سرویس آمار گوگل استفاده می کنید می توانید به سادگی با کمک این سرویس سایت خودتان را تایید کنید. اگر در ابتدای راه یادگیری سئو هستید، مطالب آموزشی من را در بخش « آموزش سئو » مطالعه کنید. دوره جامع آنالیتیکس (GA4) و تگ منیجر یک دوره کاملا کاربردی است که با هدف تربیت متخصص تدوین شده. روش در مقایسه با روش‌های قبلی ممکن است تأیید شدن آن کمی طول بکشد و علت آن‌هم این است که شما همه‌ی زیر دامنه‌ها و پروتکل‌های دیگر سایت خود را نیز به‌صورت همزمان اضافه می‌کنید.

با این حال، به خاطر داشته باشید که ممکن است همه آنها برای شما قابل مشاهده نباشند. برای نگاهی دقیق‌تر به همه URL‌های نمایه‌شده در وب‌سایت خود، روی بخش مشاهده داده‌های مربوط به صفحات فهرست‌شده دقیقاً در زیر نمودار کلیک کنید. می توانید این اطلاعات را بر اساس کشور و نوع ظاهر گروه بندی کنید و ارقام مختلف را با هم مقایسه کنید. توجه داشته باشید که این گزارش تنها در صورتی در دسترس خواهد بود که سایت شما به تعداد کافی نمایش در Discover رسیده باشد. در این بخش تعداد کلیک‌های انجام شده از طریق نسخه دسکتاپ و تلفن‌های همراه نمایش داده‌ می‌شود. با استفاده از این قسمت و تعداد بازدیدکنندگان هر نسخه می‌توانید اولویت خودتان برای بهبود سایت را مشخص کنید.

سایر ابزارهای مهم

اول تعریف سئو را خوب حفظ کنید و موتور جستجوی گوگل چطور کار می‌کند؟ بعد از خواندن درس‌های سئو باید آموزش سرچ کنسول و آموزش آنالیتیکس را مشاهده کنید. از طریق این بخش می توانید مخاطبین خود را بر اساس موقعیت مکانی و زبان آنها هدف قرار دهید. به همین منظور می توانید از طریق زبانه Language و Country به ترتیب زبان و کشور مدنظر خود را انتخاب نمایید. همانطور که گفته شده در سایت گوگل سرچ کنسول شما با امکانات بسیار مناسبی برای بهبود عملکرد وب سایت خود در نتایج گوگل رو به رو می شوید. بعد از ثبت سایت در گوگل سرچ کنسول زمان آن می رسد تا از ابزارهای آن به نفع بهبود عمکلرد وب سایت خود استفاده نمایید. در نظر داشته باشید که بررسی تمامی موارد عنوان شده گوگل وبسمتر تولز و مدیریت آنها در نهایت منجر به عملکرد بهتر وب سایت شما در نتایج جستجو گوگل خواهد شد.

گوگل Discover را در آوریل ۲۰۱۹ معرفی کرد تا به ناشران بینش بیشتری در مورد نحوه کشف محتوای آنها توسط جستجوگران بدهد. همچنین بررسی کنید که هیچ تعداد غیرمعمولی در تعداد کلیک خود ندارید. پیش نیاز خاصی نیاز نداره، مهم اینه که سایت یا وبلاگ داشته باشید، باقی مسائل رو توی دوره یاد می گیرید.

همانطور که در تصویر زیر می‌بینید از ۲ طریق می‌توانید به این بخش دسترسی داشته باشید. در Search Appearance نتایج منحصر به فرد در جست و جو نشان داده‌ می‌شود. در این جدول شش بخش Queries، Pages، Countries، Devices، Search Appearance و Dates را مشاهده می‌کنید. تصور کنید محتوای باکیفیت و ارزشمندی تولید کرده ‌اید، اما هیچ کس نمی تواند آن را ببیند! در چنین شرایطی چه حالی به شما دست می دهد؟ می شود گفت تمام زحماتی که برای سایت خود کشیدید، بی فایده بوده … در این بخش شما میانگین CTR را مشاهده می کنید که این عدد از دو داده total click و total impertion می گیرد و میتوان گفت میانگین بین این دو عدد می باشد.

امکان افزودن دامنه های جدید یا حذف دامنه های ثبت شده قبلی، تعریف سطح دسترسی برای سایرین و تغییر آدرس سایت به کمک این بخش برای شما فراهم می باشد. جزئیات اطلاعات ثبت هر یک از این موارد نیز در اختیار شما قرار می گیرد. در این خصوص میتوانید راهنمای  چطور دسترسی سرچ کنسول خود را به دیگران بدهیم را مطالعه کنید. بخش URL inspection گوگل سرچ کنسول یکی از اصلی ترین بخش های آن به شمار می رود. چرا که از طریق این بخش سرچ کنسول گوگل می توان خطاها و مشکلات موجود در صفحات وب سایت را مشاهده و حل نمود. با استفاده از ابزار URL inspection سرچ کنسول گوگل شما می توانید برای ایندکس صفحات مختلف وب سایت خود اقدام کرده و در نهایت نیز اطلاعاتی درباره نسخه ایندکس شده یک صفحه مشخص در اختیار شما قرار می گیرد.

مشخصاً یادگیری هر یک از ابزارهای قرار گرفته در این سرویس ارزشمند نیز موضوع مهمی است که در مقالات اختصاصی نوشته شده، به بررسی آنها به صورت جامع تر پرداخته ایم. امید است آموزش صفر تا صد سرچ کنسول گوگل برای شما همراهان عزیز مفید واقع شده باشد. در صورت داشت هرگونه سوال یا وجود هر نوع ابهامی در خصوص مطالب بیان شده در این آموزش می توانید از طریق بخش دیدگاه های همین مقاله با ما در ارتباط باشید. Breadcrumb نیز مانند دیگر گزارش های مربوط به داده های ساختار یافته به شما نشان می دهد که کدام بخش از مجموعه داده های ساختار یافته به درستی پیاده سازی شده اند و کدام یک دچار مشکل هستند. در نتیجه اگر سرچ کنسول گوگل در پیاده سازی نشانه گذاری breadcrumb با مشکلی رو به رو شود، به راحتی می توانید مشکل را شناسایی و حل کنید.

گوگل سرچ کنسول (Google Search Console) ابزاری رایگان از گوگل است که به شما کمک می‌کند تا عملکرد وب‌سایت خود را در نتایج جستجوی گوگل بررسی و بهبود دهید. این ابزار اطلاعات ارزشمندی را در مورد نحوه دیده شدن سایت شما توسط گوگل، کلمات کلیدی که کاربران از طریق آن‌ها وارد سایت شما می‌شوند، خطاهای احتمالی و مشکلات فنی سایت و موارد دیگر ارائه می‌دهد. در این مقاله  از سایت آموزش آنلاین کلاسیتو، به آموزش کامل استفاده از گوگل سرچ کنسول برای تحلیل سئو می‌پردازیم و نحوه استفاده از قابلیت‌های مختلف آن را بررسی می‌کنیم. برای نصب گوگل سرچ کنسول، ابتدا باید دسترسی به یک حساب گوگل داشته باشید.

  • این ابزار به شما کمک می ‌کند تا عملکرد سایت خود را تحلیل کنید و مشکلاتی مانند خطاهای ایندکس، سرعت پایین صفحات، و عدم سازگاری با موبایل را بر طرف کنید.
  • اگر شما به عنوان مدیر سایت به عملکرد سالم سایت خود اهمیت می دهید، سرچ کنسول به شما این امکان را می دهد تا به راحتی خطاهای سرور، مشکلات بارگذاری سایت و موارد امنیتی مانند هک و بدافزار را کنترل و برطرف کنید.
  • در این جدول شش بخش Queries، Pages، Countries، Devices، Search Appearance و Dates را مشاهده می‌کنید.
  • در این دسته ویژگی نتایج جستجو منحصربه‌فرد مثل صفحات غنی (rich pages) یا AMP یا Rich result نمایش داده می‌شود.
  • معنای لغوی crawling یعنی دنبال کردن راه و مسیر، ولی در اصطلاح سئو یعنی زمانی که ربات‌های گوگل لینک‌های شمارا دنبال می‌کنند.
  • امید است آموزش صفر تا صد سرچ کنسول گوگل برای شما همراهان عزیز مفید واقع شده باشد.

گزارشاتی همچون وضعیت کلیک، خطاهای گوگل، تعداد صفحاتی که بطور صحیح در گوگل ایندکس شده اند. با توجه به داده‌هایی که تاکنون ذکر کردیم، آموزش سرچ کنسول یک پیش نیاز مهم برای هر وبمستری است که می‌خواهد بفهمد چه در سایت او می‌گذرد. تاکنون در این مقاله اطلاعات مفید و مختصری را برای این ابزار بیان کردیم و اکنون می‌خواهیم بهترین روش یادگیری آن را برای شما معرفی کنیم. اگر سئوکار را یک انسان در تاریکی فرض کنیم، سرچ کنسول نقش چراغی را دارد که در تاریکی مطلق، راه را برای اقدامات بعدی سئوکار روشن می‌کند. علت اینکه چنین مثالی را برای نقش سرچ کنسول می‌زنیم، اطلاعاتی است که این پلتفرم از سایت شما ارائه می‌کند.

فصل ۱: بررسی وضعیت سایت در گوگل با Overview سرچ کنسول

هر صفحه را ممکن است گوگل خود کشف کرده و یا کاربر وجود صفحه را به گوگل اعلام کند. اعلام صفحه به گوگل توسط کاربر با ثبت نقشه سایت در سرچ کنسول و یا اعلام تک آدرس در قسمت نوار بالای URL سرچ کنسول که در بالا معرفی شد، انجام می‌شود. سرچ کنسول اطلاعات دقیقی از جستجوهای کاربران و وضعیت ایندکس صفحات سایت ارائه می‌دهد. با استفاده از این داده‌ها، می‌توانید نقاط ضعف سایت خود را شناسایی کرده و استراتژی‌های SEO خود را بهبود دهید. در این آموزش‌ها نحوه کار، رفع خطاها، بهبود سئو و بررسی گزارش‌ها را یاد می‌گیرید.

بنابراین پس از ایجاد نقشه، آدرس آن را در سرچ کنسول وارد کنید و بعد از Submit کردن، مدتی طول خواهید کشید تا فایل بررسی و صفحه ‌ها برای اولین بار ایندکس شوند. در ضمن این فایل باید به صورت خودکار به‌ روزرسانی شود و در مسیری قرار گیرد که ربات های گوگل به آن دسترسی داشته باشند. سرچ کنسول ابزاری است که گوگل مدام آن را آپدیت کرده و بخش‌های مختلفی دارد. هر بخش نیز ارورها، پیشنهادات و یا توضیحات خاصی را در حالت‌های مختلف نمایش می‌دهد. به همین خاطر مهم است که آموزش این ابزار در وضعیت‌های گوناگون انجام شود تا کاربر بتواند زمانی که با ارورهای خاص خود مواجه می‌شود، به درستی تحلیل کرده و روش حل آن را بداند. یکبار دیگر به این نکته تاکید می‌کنیم که باید در آموزش سئو، به دنبال دوره‌هایی باشید که از سوی افراد با سابقه و مجرب برگزار شده‌اند.

در این بخش سرچ کنسول گوگل خلاصه ای از عملکرد وب سایت خود در جستجو گوگل را در بخش Performance مشاهده خواهید کرد. گوگل سرچ کنسول یک ابزار قدرتمند برای مدیران سایت‌ها، سئوکاران و برنامه نویسان است. این ابزار کمک می‌کند بتوانید سایت خود را از جنبه‌های مختلف در مگ سئو گوگل سنجیده و ارزیابی کنید.آموزش گوگل سرچ کنسول برای سئو کاران یکی از واجبات می باشد پس حتما برای یادگیری سرچ کنسول اقدام نمایید. این ابزار دارای بخش‌های مختلفی است که با کمک آن می‌توانید نقاط قوت و ضعف سایت خود را شناسایی کرده و آن را ارتقا دهید.

گزارش لینک‌های داخلی لیستی از برترین صفحات لینک داده‌شده را نمایش می‌دهد. در ادامه در خصوص هر دوی این موارد توضیحات کاربردی خدمتتان ارائه میکنم. با کلیک بر روی گزینه Inspect URL، نحوه خزش صفحه نمایش داده می‌شود. با کلیک روی هر کدام از این موارد، صفحاتی که به این علت ایندکس نشده‌اند لیست می‌شوند. با کلیک روی گزینه Not indexed مواردی که باعث شده است صفحات شما ایندکس نشوند، لیست شده است.

و تعداد صفحات باتجربه کاربری خوب و بد سایت را در نمودار نشان می‌دهد. بررسی این معیارها به شما این امکان را می‌دهد که عملکرد سایت را سریعاً ارزیابی کنید. بعد از گذراندن این مراحل تغییرات را ذخیره کنید و به صفحه ثبت سایت در گوگل سرچ کنسول برگردید. سئو SEO یکی از تخصص‌های برتر آینده جهان است و راه‌های درآمدزایی بسیاری دارد.

دوره آموزش گوگل دیتا استودیو (مقدماتی تا پیشرفته)

هنگامی که ربات ‌های خزنده گوگل قصد ورود به صفحات سایت شما را دارند، ابتدا فایل robots.txt را پیمایش می کنند. شما با تنظیم این بخش می توانید تعیین کنید که ربات‌ ها اجازه ورود به کدام صفحات را داشته باشند. این بخش نشان دهنده وجود تعداد صفحات ۴۰۴ در سایت شما می باشد که میزان بودجه خزش برای کرال آن را نیز بیان کرده است. میزان بودجه خزش یکی از عوامل مؤثر در سئو است که هر چه میزان بودجه خزش یک سایت بیشتر باشد، ربات گوگل نیز در هر بار خزش سایت می تواند صفحات بیشتری را بازدید کند.

ثبت سایت در سرچ کنسول به روش URL prifex ویدئو

آموزش پیشرفته سرچ کنسول گوگل

کلیه حقوق مادی و معنوی دوره ها متعلق به وبسایت آموزشی دانشجویار می باشد. این دوره آموزشی، همه‌چیز درباره این ابزار قدرتمند را به شما می‌آموزد و شما را به یک متخصص حرفه‌ای تبدیل می‌کند. بلافاصله پس از خرید، دوره به حساب کاربری‌تان اضافه می‌شود و می‌توانید بدون محدودیت زمانی به تمام ویدیوهای دوره دسترسی داشته باشید.

این روش، به شما این امکان را می‌دهد که از تجربه یادگیری بهتری برخوردار شوید. در این بخش شما می‌توانید دامنه‌های جدید معرفی کنید، دامنه‌های قبلی ثبت‌شده را حذف کنید یا برای کاربران سطح دسترسی ایجاد کنید و یا نشانی سایت را تغییر دهید. برای استفاده از ابزار URL inspection وارد گوگل سرچ کنسول خود شوید و روی عبارت URL inspection کلیک کنید. سپس طبق تصویر زیر در کادر مشخص‌شده باید لینک صفحه‌ای که می‌خواهید بدانید ایندکس شده یا می‌خواهید آن را fetch کنید را وارد کنید. بعد از واردکردن لینک در کادر موردنظر شما با توجه به اینکه صفحه مربوطه ایندکس شده است یا نه، باحالت‌های متفاوتی مواجه می‌شوید. این چهار بخش موارد اصلی گزارش performance گوگل سرچ کنسول را نشان می‌دهند که می‌توانید با کلیک روی هر یک از این بخش‌ها اطلاعات مربوط به آن‌ها را مشاهده و بررسی کنید.

پس از استفاده از سرچ کنسول در صورت بروز هرگونه اتفاق غیرمعمول در وب سایت خود، ایمیل دریافت خواهید کرد. گوگل سرچ کنسول به شما اطلاعات دقیقی از تعداد صفحات ایندکس‌شده، مشکلات ایندکس، و URLهای ایندکس‌شده ارائه می‌دهد. همچنین می‌توانید صفحات خاصی را برای ایندکس شدن در گوگل درخواست کنید یا از ایندکس شدن خارج کنید. در این مقاله سعی کردیم تا نحوه کار با گوگل سرچ کنسول را به شما بیاموزیم.

در قسمت Internal Links نیز تعداد و سایر مشخصات لینک سازی‌های داخلی وب سایتتان را می‌توانید مشاهده کنید؛ و در قسمت Top linking sites لینک هایی که از خارج از سایت شما به سایت شما داده‌ شده‌اند فهرست می‌شود. در این قسمت لینک‌های نهایی که در نتایج جستجو گوگل برای کاربران نمایش داده‌شده‌اند، نشان داده می‌شوند. همانطور که مستحضر هستید نتایج جستجوی گوگل همواره بر مبنای مکان و زبان کاربر تغییر می ‌کند و این تغییر نیز به منظور هدفمند کردن و رساندن محتوای مناسب با زبان و مکان کاربر انجام می گیرد. بر همین اساس شما با این تنظیمات باید گوگل را مطلع کنید که مخاطب هدف شما در کدام کشور است و به چه زبانی صحبت می ‌کند.

سرعت سایت برای تجربه کاربر و سئو بسیار مهم است، زیرا صفحاتی که سریع‌تر بارگذاری می‌شوند به احتمال زیاد بازدیدکنندگان را حفظ می‌کنند و در رتبه‌بندی موتورهای جستجو بهتر عمل می‌کنند. در سمت چپ صفحه اصلی سرچ کنسول، لیستی از تمام گزارش ها و ابزارهای موجود قرار دارد. مالکان تایید شده آنها مالکیت وب سایت را از طریق روش های مختلف تأیید در GSC تأیید کرده اند. مالکان تأیید شده می توانند به همه ابزارها و تنظیمات از جمله افزودن یا حذف سایر کاربران دسترسی داشته باشند. گزارش نتایج جستجو معیارهای مهمی را در مورد نحوه عملکرد سایت شما در SERP ها نشان می دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا