اتوماسیون بازاریابی

تست سرعت سایت با ۱۰ ابزار رایگان حرفه ای وبلاگ سرورپارس

گزارش جی تی متریکس در ۶ بخش مختلف شامل موارد PageSpeed، YSlow، نمودار آبشاری، محور زمانی بارگذاری، ویدئو و تاریخچه به شما ارائه می شود. همچنین، قابلیت تحلیل Largest Content Fun Paint (LCP)، First Input Delay (FID) و سایر معیارهای Core Web Vitals را دارد که تأثیر مستقیمی بر تجربه کاربری و سئو سایت دارند. استفاده از این ابزار کمک می‌کند تا مشکلاتی که باعث کاهش سرعت سایت می‌شوند، شناسایی و برطرف شوند.

چرا سرعت سایت، سئوی شما را متحول می‌کند؟

نظارت مداوم بر عملکرد سایت به شما کمک می‌کند تا مشکلات سرعت را در کوتاه‌ترین زمان ممکن شناسایی و رفع کنید. حجم صفحه شامل تمام اطلاعات (تصاویر، اسکریپت‌ها، فایل‌های CSS و غیره) است که برای بارگذاری یک صفحه نیاز است.چرا مهم است؟ حجم بالای صفحه باعث کند شدن بارگذاری می‌شود. بهینه‌سازی تصاویر، فشرده‌سازی فایل‌ها و استفاده از کش مرورگر می‌تواند این حجم را کاهش دهد. FCP نشان‌دهنده زمانی است که از لحظه بارگذاری صفحه تا زمانی که اولین محتوای دیداری (مانند متن یا تصویر) در مرورگر ظاهر می‌شود.چرا مهم است؟ FCP تأثیر زیادی بر حس اولیه کاربران از سرعت سایت دارد. اگر محتوای اولیه سریع نمایش داده شود، سایت از نظر کاربران سریع‌تر به نظر می‌رسد. قبل از معرفی این ۱۰ ابزار آنلاین بهتره بدونیم که این ابزارها برای بررسی سرعت سایت دقیقا چه فاکتورهایی رو در نظر می گیرن و بر چه اساسی میگن سرعت لود سایت ما چقدره.

دقت داشته باشید که این وب سایت سئو مگ در تاریخ فعلی فیلتر است و جهت دسترسی به آن نیاز به استفاده از نرم افزار یا افزونه‌های گذر از فیلترینگ دارید . با طراحی سایت وب رمز، یک وب‌سایت حرفه‌ای، سریع و سئو شده دریافت کنید که با طراحی مدرن و امکانات پیشرفته، کسب‌وکار شما را به سطح جدیدی ارتقا می‌دهد. واکاوی صفحه یکی از ابزارهای سایت میزفا تولز هست که به بررسی دقیق سرعت یک سایت میپردازه.

علاوه بر این، موتورهای جستجو مانند گوگل نیز از سرعت لود سایت به‌عنوان یکی از عوامل مهم رتبه‌بندی استفاده می‌کنند. بنابراین، اگر شما یک مدیر وسایت صاحب کسب‌وکار یا حتی یک توسعه‌دهنده هستید، آشنایی با روش‌ها و ابزارهای تست سرعت سایت می‌تواند تأثیر مستقیمی بر موفقیت آنلاین شما داشته باشد. با استفاده از ابزارهای تست سرعت سایت می‌توانید سرعت لود صفحات خود را بسنجید و مشکلات آن را شناسایی کنید. این ابزارها گزارش‌های کاملی از جمله ارورهای سرعت، مشکلات کدها، میزان زمان بارگذاری صفحات و پیشنهادات بهینه‌سازی ارائه می‌دهند.

این قالب‌های سنگین باعث کندی سایت می‌شوند و زمان بارگذاری صفحات را افزایش می‌دهند. بنابراین از قالب‌های سبک و بهینه برای وردپرس استفاده کنید تا تأثیر مثبتی روی سرعت سایت داشته باشد. با بهینه‌سازی تصاویر، استفاده از کش مرورگر، بهینه‌سازی کدهای HTML، CSS و JavaScript و استفاده از شبکه توزیع محتوا (CDN) می‌توانید سرعت سایت خود را بهبود دهید. Site24x7 که توسط Zoho’s ManageEngine ارائه شده، یک بسته جامع مانیتورینگ وب است که می‌تواند وبسایت‌ها را هر ۳۰ ثانیه از بیش از ۱۳۰ مکان در سراسر جهان مانیتور کند. این آزمایش‌های مکرر و گسترده به شما کمک می‌کند تا مطمئن شوید که وبسایت شما برای کاربران قابل دسترسی و با عملکرد خوب است. Lighthouse یک ابزار متن باز و رایگان است که توسط گوگل برای بررسی کیفیت وب سایت ها طراحی شده است.

برای استفاده از این ابزار تست سرعت وب سایت کافیست یک اکانت رایگان ایجاد کنید. پس از آن شما می توانید سرعت سایتتان را از ۷ موقعیت جغرافیایی مختلف بررسی کنید. علاوه بر این می توانید نوع مرورگر، کروم یا فایرفاکس و همچنین نحوه اتصال به اینترنت که کم سرعت یا پر سرعت باشد را نیز مشخص کنید. داخل این سایت نیز پارامترهای FCP و LCP و CLS و TBT همانند سایت GTmetrix مطرح هستند و شما ضمن بهینه سازی این موارد در سایت GTmetrix در Pagespeed insights نیز بهتر خواهید شد . این سایت نیز همانند GTmetrix  نمودار آبشاری یا همان Waterfall را برای روند بارگذاری صفحه در هر قسمت نمایش می‌دهد .

مواردی مانند تصاویر حجیم، هاست بی‌کیفیت، عدم فشرده‌سازی فایل‌ها و تعداد زیاد درخواست‌های HTTP از جمله عواملی هستند که می‌توانند سرعت بارگذاری سایت را کاهش دهند. این گزارش شامل امتیاز کلی، جزئیات عملکرد، مشکلات کدنویسی فرانت‌اند و نمودارهای مختلف است که به شما کمک می‌کند تا بخش‌های مختلف وب‌سایت خود را تحلیل کنید. این گزارش شامل جزئیاتی مانند زمان بارگذاری، تعداد درخواست‌ها، اندازه صفحه و نمودار آبشاری (Waterfall) است که به شما کمک می‌کند تا بخش‌های مختلف بارگذاری صفحه را تحلیل کنید.

ابزار Uptrends به صورت خودکار ایمیل هایی را حاوی گزارش کامل از داشبورد به صورت اکسل یا فایل PDF برای شما ارسال می کند. همچنین به کمک این سایت تست سرعت سایت،  می توانید تراکنش های چند مرحله ای مانند لاگین، جستجو، خرید و فرم ها را مشاهده کنید. همچنین مشکلات سایتتان را در مرورگرهای مختلف شناسایی و به شما اطلاع می دهد. برای بررسی و بهینه‌سازی سرعت سایت، ابزارهای متنوعی وجود دارد که داده‌های دقیق و کاربردی درباره عملکرد سایت ارائه می‌دهند. این ابزارها معمولاً معیارهایی مانند زمان بارگذاری، اندازه صفحه، تعداد درخواست‌های HTTP و بهینه‌سازی‌های پیشنهادی را نمایش می‌دهند. بعد از این که آدرس سایت رو وارد می‌کنیم و آنالیز سرعت سایت انجام میشه دو تا نوار رنگی ظاهر میشن که برای ارور FCP و DCL هستن.

ابزارهای تست سرعت و بهینه سازی سایت

این ابزار ۲۳ قانون دارد که بر اساس آن، عملکرد وب سایت‌های مختلف را ارزیابی می‌کند. شناسایی مولفه‌ها، جمع آوری اطلاعات مرتبط با هر مولفه و امتیاز دهی بر اساس اطلاعات گردآوری شده، مراحل اصلی این ارزیابی هستند. شناسایی این موارد و رفع مشکلات مرتبط با آنها، می‌تواند به بهبود سرعت سایت شما کمک کند. برای استفاده از این ابزار رایگان و در دسترسی کلید ترکیبی Ctrl+Shift+I و یا کلید F12 استفاده کنید. PageScoring یه ابزار تست سرعت سایت ساده و آسونه که نحوه اجرا و سرعت سایت شما رو تو یه قالب مینیمال و قابل درک در اختیار شما میذاره.

برای آشنایی با نحوه کارکرد DevTools می‌توانید در سایت فروشگاه کروم دستورالعمل‌ استفاده از آن را مطالعه کنید و یاد بگیرید. نحوه امتیازدهی آن به سرعت سایت‌ها از عدد ۱ تا ۱۰۰ است؛ که ۱ به معنی پایین‌ترین و ۱۰۰ بالاترین سرعت است. داشبورد این ابزار از این قابلیت برخوردار است که داده‌های مربوط به مانیتورینگ سایتتان را متناسب با نیاز شما فیلتر کند و به نمایش بگذارد. اسکریپت‌های خطی، بر خلاف اسکریپت‌های اکسترنال که محتوا را از یک منبع خارجی می‌خوانند، داخل همان صفحه بارگذاری می‌شوند. فقط دقت کنید که اگر از اسکریپت Inline در هدر استفاده می‌کنید، حتماً حجم آن فشرده باشد.

۵- ابزار بررسی سرعت سایت WebPageTest.org (قوی و رایگان/پولی)

این ابزار مناسب افرادی است که به دنبال افزایش سرعت سایت در کنار بهبود امنیت آن هستند. بازدیدکنندگان بیشتر از سایت‌هایی خرید می‌کنند که بارگذاری سریع و مرور آسانی دارند. طبق آمار، سایت‌های تجارت الکترونیک با سرعت بارگذاری یک ثانیه، نرخ تبدیل تقریباً ۴۰ درصدی دارند. ابزارهای تست سرعت سایت می‌توانند توصیه‌هایی برای کاهش زمان بارگذاری و بهبود کلی عملکرد سایت ارائه دهند.

بنابراین شما الآن میتونین برین سراغ انواع دسترسی‌ به شبکه اینترنت و ببینین که برای هر کدوم از اونها چه قدر طول میکشه که سایت بارگیری بشه. برای استفاده از این ابزار و دسترسی به گزارشات آن باید از بخش Google DevTools آن را اجرا کنید. حالا خود ریدایرکت هم انواع مختلفی دارد و با هدف‌های مختلفی انجام می‌شود. اگر دوست داشتید در این باره بیشتر بدانید، به سری آموزشی ریدایرکت و انواع آن سر بزنید. قبل از فعالسازی، بهتر است که به سایت Giftofspeed رفته و فعال بودن یا فعال نبودن Gzip در سایتتان را چک کنید.

Dotcom-Monitor به عنوان بهترین ابزار تست سرعت سایت، گزینه مناسبی برای مدیران وب‌سایت‌ها، توسعه‌دهندگان و صاحبان کسب‌وکارهایی است که می‌خواهند عملکرد سایت خود را در سطح جهانی بررسی کنند. با استفاده از این ابزار، می‌توان مشکلات احتمالی را پیش از آنکه بر تجربه کاربری تأثیر بگذارند، شناسایی و برطرف کرد. یکی از ویژگی‌های کلیدی این مورد از بهترین ابزار تست سرعت سایت، ارائه پیشنهادات بهبود است. این پیشنهادات می‌توانند شامل کاهش اندازه تصاویر، بهینه‌سازی فایل‌های CSS و JavaScript، استفاده از کش مرورگر و بهبود زمان پاسخگویی سرور باشند.

تست سرعت سایت با ۲۰ ابزار رایگان و عالی

بررسی سرعت سایت یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که هر وب‌مستر باید انجام دهد. با استفاده از ابزارهایی مانند Google PageSpeed Insights، GTmetrix، Pingdom و WebPageTest، می‌توانید مشکلات موجود در سایت خود را شناسایی کرده و عملکرد آن را بهبود بخشید. همچنین، با رعایت نکاتی مانند بهینه‌سازی تصاویر، استفاده از CDN و فعال‌سازی کش‌سازی، می‌توانید سرعت بارگذاری وب‌سایت خود را به طور قابل توجهی افزایش دهید.

علاوه بر این، موتورهای جستجو مانند گوگل، سرعت سایت را به‌عنوان یک فاکتور مهم در رتبه‌بندی در نظر می‌گیرند. حال نوبت آن رسیده که مسیر ارزیابی را به شما نشان داده و معتبرترین ابزارهای تست سرعت سایت را معرفی کنیم. اگر اقدامات خاصی برای بهینه سازی سایت خود انجام داده و یا قصد انجام آن را دارید، با استفاده از ابزارهای رایگان تست سرعت سایت می‌توانید از وضعیت فعلی وب‌سایت خود مطلع شوید.

نمونه کارها

سرعت سایت یکی از مهمترین تکنیک‌های سئو است که نقش اساسی در جذب و حفظ کاربران جدید دارد. این مورد هم یه ابزار تست سرعت سایت رایگانه که توسط BrowserMob ارائه میشه. ابزار Yellow Lab یک سایت اپن سورس (متن باز) است که قابلیت بهبود سرعت سایت‌های سنگین را دارد. این وبسایت رایگان است و تست سرعت آن روی انواع دستگاه‌های مختلف مثل دسکتاپ، موبایل، تبلت و دسکتاپ‌های HD قابل اجرا است. همانطور که می‌دانید، یک صفحه تا زمانی که کامل بارگذاری شود، مراحل مختلفی را پشت سر می‌گذارد. گوگل تک‌تک این مراحل را بررسی می‌کنید و با توجه به اطلاعاتی که از آنالیز خودش و گزارش مرورگرهای کاربران به‌دست آورده، سرعت سایت شما را اندازه می‌گیرد.

بهترین ابزارهای تست سرعت سایت (۱۲ مورد)

با رشد روزافزون وب و افزایش تعداد کاربران اینترنتی، داشتن یک وب‌سایت با عملکرد سریع و کارآمد امری ضروری است. سرعت بارگذاری صفحات وب و تجربه کاربری مناسب تأثیر زیادی در موفقیت وب‌سایت‌ها دارند. به همین دلیل، تست و بهینه‌سازی عملکرد وب‌سایت‌ها یکی از اولویت‌های مهم برای مدیران سایت‌ها به حساب می‌آید. در این مقاله، به معرفی ۱۰ ابزار برتر برای تست و بهینه‌سازی عملکرد وب‌سایت‌ها پرداخته‌ایم که می‌توانند به شما کمک کنند تا سرعت سایت خود را افزایش داده و تجربه بهتری برای کاربران فراهم کنید. این ابزار اندازه گیری سرعت سایت با توجه به عملکرد وب سایت، سئو داخلی و وضعیت کد نمره ای از ۱ تا ۱۰۰ را به وب سایت مورد نظر می دهد.

این ابزار آنلاین چیزی فراتر از تست سرعت است؛ چراکه به کمک آن می‌توانید عملکرد و طراحی سایت خود را بررسی و اندازه‌گیری کنید و هر مشکل و باگی را در سطح صفحات سایت برطرف کنید. یکی دیگر از ابزارهای آنالیز سرعت سایت است که سرعت را از نواحی مختلف بررسی می‌کند و نتایج را در یک صفحه برای همه مکان‌ها نشان می‌دهد و لازم نیست برای هر منطقه مجزا بررسی کنید. گوگل سایت‌هایی را که AMP ساخته‌اند پیدا و محتوای آن‌ها را در هاست خودش ذخیره می‌کند.

تست سرعت سایت می تواند به شما کمک کند تا نقاط ضعف سایت خود را شناسایی کرده و اقدامات لازم را برای بهبود آن انجام دهید. شما حتی با استفاده از این ابزار تست سرعت سایت دستی، میتونین با اطلاعات زیاد دیگه‌ای مثل نحوه بارگذاری سایت روی موبایل‌ها هم آشنا بشین. اکنون که مفاهیم بالا را درک کردید، وقت آن رسیده که با ۱۰ مورد از بهترین ابزارهای سنجش یا تست سرعت سایت آشنا شوید. ابزار تست سرعت YSlow یک افزونه یا اکستنشن رایگان است که در حین استفاده از مرورگرتان قابل راه‌اندازی است.

باید بگیم که این یه روش خیلی خوب برای آزمایش سریع‌تر سرعت سرور میزبان وردپرس شماست. با توجه به اضافه شدن پارامتر INP بعنوان یکی از معیار های بررسی سرعت سایت، اولین ابزار تست سرعتی که در آمار خود از INP استفاده کرده است همین ابزار Pagespeed است . GTmetrix یک مجموعه KPI را در نظر می گیرد و بر اساس آنها به سایت شما امتیاز میدهد؛ با ثبت نام رایگان در جی تی متریکس می توانید به کلیه بخش های آن دسترسی داشته باشید. در آموزش جی تی متریکس همچنین به شما این امکان را می دهد که مرورگر مدنظرتان را انتخاب کنید مثلا مرورگر Chrome یا Firefox را انتخاب کنید و نتایج تست سرعت سایت در هر مروگر را با هم مقایسه کنید. یکی از ضرورت های بررسی سرعت سایت این است که گوگل در سال های اخیر فاکتور core web vitals را معرفی کرد که بر اساس سرعت لود صفحات و تجربه کاربری صفحه اندازه گیری می شود و روی سئو سایت شما تاثیر می گذارد. DevTools گوگل کروم یک ابزار داخلی در مرورگر گوگل کروم است که امکان بررسی دقیق عملکرد صفحات وب را فراهم می‌کند.

CDN یا شبکه توزیع محتوا، محتوای سایت شما را روی سرورهای متعددی در نقاط جغرافیایی مختلف ذخیره می‌کند. این کار باعث می‌شود که هنگامی که کاربر وارد سایت شما می‌شود، درخواست او از نزدیک‌ترین سرور پردازش شود. اگر به دنبال یادگیری نحوه استفاده از این ابزارها برای بهینه‌سازی سایت خود هستید، شرکت در یک دوره آموزش سئو می‌تواند به شما کمک کند تا تکنیک‌های بهینه‌سازی سرعت سایت را به‌طور حرفه‌ای بیاموزید. Lighthouse یک ابزار متن‌باز توسعه‌یافته توسط گوگل است که به شما کمک می‌کند تا عملکرد، دسترسی‌پذیری و بهینه‌سازی SEO سایت خود را بررسی کنید. اکثر ابزارهای مانیتورینگ سرعت سایت قابلیت تنظیم هشدارها و گزارش‌های دوره‌ای را دارند که می‌توانید آنها را بر اساس نیازهای خود تنظیم کنید تا از عملکرد سایت خود به‌روز باشید. ابزارهای Google PageSpeed Insights، GTmetrix، Pingdom و WebPageTest هر کدام ویژگی‌های خاص خود را دارند و می‌توانند به شما در تحلیل و بهبود سرعت سایت کمک کنند.

در موبایل، سرعت سایت اهمیت بیشتری دارد؛ چون بخش زیادی از جستجوها از موبایل انجام می‌شود و گوگل مدل Mobile-First Indexing را اجرا می‌کند. معیارهای Core Web Vitals گوگل نیز بر سرعت و پایداری صفحات متمرکز هستند که در رتبه‌بندی تأثیرگذارند. همچنین سایت سریع‌تر در جذب بازدیدکننده، رقابت با رقبا و اشتراک‌گذاری محتوا عملکرد بهتری دارد و در نتیجه بهبود سئو را تضمین می‌کند. ابزار Pingdom یکی دیگه از ابزارهای بررسی سرعت لود سایت هست که شاید نشه اون رو ابزار خوبی برای تست سرعت سایت در ایران دونست؛ چون برای دسترسی به این سایت نمی‌تونید با ip ایران وارد بشید.

اطلاعات آزمایشگاهی با استفاده از آنالیز سایت‌تان به‌دست می‌آید و ربطی به تجربه کاربران ندارد. در بخش Lab Data، نتیجه به دست آمده برای هر شاخص روبروی آن نوشته شده است. گزارش آزمایشگاهی مبتنی بر یک بارگذاری (لودینگ) شبیه‌سازی شده از صفحه است.

در نهایت، یادآوری می‌کنیم که سرعت بارگذاری یکی از عوامل کلیدی در موفقیت آنلاین هر وب‌سایت است و باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشید. این کار به شناسایی بخش‌هایی از سایت که دیرتر بارگذاری می‌شود، کمک خواهد کرد. قابلیت بررسی وضعیت وب سایت در هفت موقعیت جغرافیایی مختلف، از دیگر امکاناتی است که این ابزار تست سرعت سایت در اختیار کاربران خود قرار می‌هد.

نتایج تست سرعت Pingdom یک بینش عملکردی مشابه Google PagesSpeed Insights را برای شما فراهم می کند که می توانید گزارش آن را به صورت خلاصه مشاهده کنید. نتایج ارائه شده شامل حجم صفحه بر اساس نوع محتوا، درخواست ها بر اساس نوع محتوا و بسیاری از موارد دیگر می باشد. سایت thinkwithgoogle هم قدرت گرفته از PageSpeed Insights گوگل هست؛ ولی با یه ظاهر متفاوت و مخصوص سئو موبایل هست و صرفا آنالیز سرعت سایت رو بین پلتفرم‌های گوشی انجام میده.

آپلود تصاویری با حجم و ابعاد بسیار بزرگ یکی از دلایل اصلی کند شدن سرعت سایت است. برای بهبود سرعت سایت، لازم است که ابعاد و حجم تمامی تصاویر، آیکون‌ها و تصاویر محصولات را بهینه‌سازی کنید. می‌توانید از فرمت‌های بهینه مثل WebP استفاده کنید یا از ابزارهای فشرده‌سازی تصاویر بهره ببرید تا بدون کاهش کیفیت، حجم فایل‌ها کاهش یابد. ابزار WebPageTest یکی مگ سئو از ابزارهای قدرتمند و رایگان برای ارزیابی عملکرد و سرعت وب‌سایت‌ها است. این ابزار به شما امکان می‌دهد تا وب‌سایت خود را از مکان‌های جغرافیایی مختلف و با استفاده از مرورگرها و دستگاه‌های متنوع مورد آزمایش قرار دهید و گزارش‌های دقیقی از عملکرد آن دریافت کنید. برای اطمینان از بهبود عملکرد، می‌توانید از ابزارهای تست سرعت سایت مانند Google PageSpeed Insights یا GTmetrix استفاده کنید.

۳- Pingdom

در ادامه می‌خواهیم تک تک شاخص‌های استفاده شده در این گزارش را معرفی کنیم.

در این مقاله از آژانس بازاریابی مهام بررسی می‌کنیم که چگونه می‌توان با تست سرعت سایت، عملکرد آن را بهینه کرد از چه ابزارهایی برای این کار استفاده کرد و چه راهکارهایی برای افزایش سرعت سایت وجود دارد. اگر به دنبال سایتی سریع‌تر و حرفه‌ای‌تر هستید تا انتهای این مقاله همراه ما باشید. بهترین ابزار تست سرعت سایت می‌تواند تاثیر بسزایی در بهبود عملکرد و تجربه کاربری وب‌سایت‌ها داشته باشد. با استفاده از این ابزارها، می‌توان نقاط ضعف و قوت سایت را شناسایی کرده و اقداماتی مؤثر برای بهبود سرعت بارگذاری صفحات انجام داد. در این مقاله، به معرفی چند ابزار برتر در زمینه تست سرعت سایت می‌پردازیم و نکات کلیدی مرتبط با هر یک را بررسی می‌کنیم.

۷- DevTools گوگل کروم

برای بهره‌برداری کامل از این ابزارها، ضروری است که به طور منظم سرعت سایت خود را مانیتور کنید و با توجه به گزارش‌ها و تحلیل داده‌ها، تغییرات مورد نیاز را اعمال نمایید. سرعت بارگذاری سایت یکی از عوامل کلیدی در بهبود رتبه‌بندی سایت شما در موتورهای جستجو و ارائه تجربه کاربری مناسب است. استفاده از ابزارهای تست سرعت سایت می‌تواند به شما کمک کند تا مشکلات فنی را پیش از تأثیرگذاری بر رتبه‌بندی و تجربه کاربران شناسایی و رفع کنید. WebPageTest یکی از ابزارهای حرفه‌ای و رایگان برای تست عملکرد وب‌سایت‌ها است که توسط بسیاری از توسعه‌دهندگان برای تحلیل دقیق عملکرد صفحات وب استفاده می‌شود. این ابزار به شما امکان می‌دهد تا عملکرد سایت خود را از مکان‌های مختلف و با مرورگرهای متفاوت بررسی کنید. WebPageTest جزئیات کاملی در مورد زمان بارگذاری، تعداد درخواست‌ها، وضعیت منابع و مسائل مربوط به بهینه‌سازی وب‌سایت ارائه می‌دهد.

WebPageTest یک ابزار قوی است که اجزای فنی سایت شما را بررسی می‌کند و به صاحبان سایت اجازه می‌دهد تا تجربه کاربری را در شرایط مختلف شبیه‌سازی و تحلیل کنند، از جمله موقعیت مکانی، مرورگر و سرعت شبکه. بهینه سازی سایت “بهینه سازی سایت مجموعه اقداماتی است که برای بهبود عملکرد، سرعت، سئو و تجربه کاربری انجام می شود.” برای حل این مشکل، باید تصاویر را فشرده سازی کنید بدون اینکه کیفیت آن ها آسیب ببیند. ابزارهایی مانند TinyPNG یا ImageOptim می توانند به فشرده سازی تصاویر کمک کنند. سایت DevTools را می‌توان ابزاری در دسترس با ویژگی‌های پیشرفته، برای تست سرعت سایت دانست. Geekflare مجموعه‌ای از ابزارهای رایگانه که برای تست سرعت سایت شما تو زمینه‌های امنیت، کارایی شبکه، DNS و سئو استفاده میشه.

ابزارهای ضروری برای طراحی و توسعه وب‌سایت: راهنمای جامع و کاربردی

  • Securi Load Time Tester یه روش سریع و راحتی رو برای تست سرعت و عملکرد سایت ‌ها در سراسر جهان برای صاحبان سایت‌ ها فراهم میکنه.
  • در تصویر بالا می‌بینید که گوگل می‌گوید، در ۳۰ روز گذشته سرعت پیج، در مقایسه با صفحات دیگری که گزارش تجربه کاربری آن‌ها در گوگل کروم بوده، آهسته ارزیابی شده است.
  • قبل از اینکه وارد راه‌حل‌ها شویم، بیایید ببینیم که یک مروگر وقتی که شروع به نمایش دادن یک سایت می‌کند، چه مراحلی را به ترتیب طی می‌کند؟ شکل زیر را ببینید.
  • New Relic یکی از ابزارهای حرفه‌ای و پیشرفته برای مانیتورینگ و بهینه‌سازی عملکرد وب‌سایت‌ها است.
  • بهترین ابزار تست سرعت سایت مانند PageSpeed Insights، GTmetrix، Pingdom Tools و WebPageTest اطلاعات دقیقی درباره عملکرد سایت ارائه می‌دهند و پیشنهاداتی برای بهینه‌سازی مطرح می‌کنند.

برای آگاهی از راهکارهای حرفه‌ای در این زمینه، می‌توانید به میزبان سنتر مراجعه کنید. Dotcom-Monitor یک ابزار تست سرعت سایت با قابلیت بررسی عملکرد از سرورهای مختلف در سراسر جهان است. این ابزار زمان بارگذاری را از نقاط جغرافیایی متفاوت اندازه‌گیری کرده و نمودارهای تحلیلی دقیق درباره عملکرد سایت ارائه می‌دهد.

همچنین، این ابزار گزارشی از مشکلات سرعت صفحه، بهینه‌سازی تصاویر و اشیاء دیگر را اعلام می‌کند. خوبی که ابزار واکاوی صفحه داره اینکه رایگان هست و کاملا متناسب با کاربر ایرانی طراحی شده و زبان خطاها فارسی هست. جدا از موارد اشاره شده شما میتونید از طریق مکان ایران سایت خودتون رو از نظر سرعت مورد بررسی قرار بدید که در هیچ کدوم از ابزارهای دیگه چنین موردی وجود نداره. سرعت بارگذاری یک سایت یکی از مهم‌ترین عوامل در تجربه کاربری و موفقیت آنلاین هر سایت است. امروزه، کاربران انتظار دارند که وب‌سایت‌ها در کمتر از چند ثانیه بارگذاری شوند. اگر سایت شما بیش از حد معمول زمان می‌برد تا بارگذاری شود، احتمالاً بازدیدکنندگان را از دست خواهید داد.

با این ویژگی می‌توان تست را چندین بار تکرار کرده و بعد از اعمال تغییرات و بهبود‌ها، نتایج آنها را با یکدیگر مقایسه کرد. شما می‌توانید این افزونه Extention گوگل را مثل سایر افزونه‌ها روی مرورگر خود نصب و راه‌اندازی کنید. رندر-بلاکینگ یعنی عملی که مانع تحویل گرفتن (یا همان رندر کردن) محتوای صفحه توسط مرورگر می‌شود.

ابزارهای تست سرعت و بهینه سازی سایت

مزیت این ابزار آنلاین نسبت به بقیه سایت‌های تست سرعت سایت اینه که این ابزار نمودار آبشاری بسیار دقیق و جامعی از نحوه فراخوانی فایل‌ها در سایت تست شده ارائه می‌ده. شما می توانید به منظور بررسی سرعت لود سایت خود از این ابزارها استفاده کنید. سایت‌هایی که بارگذاری آن‌ها طولانی باشد، باعث کاهش نرخ تعامل کاربران و افزایش نرخ پرش (Bounce Rate) می‌شوند. کاربران انتظار دارند صفحات وب در کمتر از سه ثانیه بارگذاری شوند و اگر این زمان طولانی‌تر شود، ممکن است سایت را ترک کنند.

شما می‌توانید این افزونه را دقیقا مانند لایت هاوس از مرورگر خود انتخاب کنید و با اجرای آن، عملکرد سایت خود را بررسی کنید. Dotcom-monitor وضعیت بارگذاری سایت را از ۲۳ مکان مختلف و هفت مرورگر متفاوت بررسی می‌کند. ویژگی منحصر به فرد این ابزار این است که شما می توانید تمام آنالیزهای مربوط به کشورهای مختلف را به طور همزمان مشاهده کنید. این امر می تواند در وقت شما صرفه جویی کرده و وضعیت سایت در کشورهای مختلف را با هم بررسی کنید.

یکی از ویژگی‌های جالب Lighthouse این است که گزارشی جامع با پیشنهادات ویژه برای بهبود عملکرد سایت به شما می‌دهد. این ابزار به صورت مستقیم در مرورگر کروم در دسترس است و می‌تواند به شما کمک کند تا عملکرد وب‌سایت خود را بهبود بخشید. ابزار Uptrends یک وب سایت کامل برای کنترل آپتایم، عملکرد وب سایت و سرور و همچنین API‌ ها می باشد. به کمک این ابزار می توانید به صورت رایگان اطلاعات زیادی را در مورد سایتتان کسب کنید.

اولین به‌روزرسانی در سال ۲۰۱۰ روی تعداد کمی از وبسایت‌ها تاثیر گذاشت و دومین به‌روزرسانی متمرکز بر سرعت در سال ۲۰۱۸ تعداد زیادی از سایت‌ها و نتایج جستجو را تحت تأثیر قرار داد. در این مقاله اول روش‌های درست تست سرعت سایت را آموزش می‌دهیم، بعد راهکارهایی برای افزایش و بهینه سازی سرعت سایت معرفی خواهیم کرد. برای اینکه از نتیجه تست سرعت لود سایتتان اطمینان حاصل کنید، بهتر است حداقل ۳ بار تست سرعت را تکرار کنید.

به علاوه اطلاعات کاملی از پرفورمنس سایت به شما بدهد تا با رفع و حل آنها سرعت سایت خود را افزایش دهید. در کل جی تی متریکس در صورتی که محدودیت‌ دسترسی نداشته باشد بهترین انتخاب است. به همین دلیل، امروز تصمیم  گرفتیم در این مقاله از سایت میزفا، مقداری راجع به اهمیت تست سرعت سایت و بعد هم درباره‌ی آزمایش بارگزاری یک وبسایت در ابزارهای تست سرعت سایت صحبت می‌کنیم. وقتی ربات‌های گوگل صفحه‌ای از وبسایت شما را کشف می‌کنند یا خودتان وجود سایت و صفحه‌ای جدید را به گوگل اطلاع می‌دهید، ربات‌های بررسی کننده صفحه به سراغش می‌آیند. قرار نیست هر ربات گوگل چند دقیقه برای بررسی و ذخیره کردن محتوای یک صفحه وقت بگذارد. وقتی صفحه‌ای در یک بار سر زدن ربات، کامل دانلود نشود، ربات در دفعات بعدی کارش را ادامه می‌دهد تا صفحه را کامل دریافت کند.

یکی از ویژگی‌های مهم Uptrends، توانایی بررسی عملکرد سایت در مرورگرهای مختلف است. این ابزار از مرورگرهای محبوبی مانند گوگل کروم، موزیلا فایرفاکس و مایکروسافت اج پشتیبانی می‌کند که به کاربران اجازه می‌دهد تجربه کاربران واقعی مخصوصا سئو سایت در یزد را بهتر شبیه‌سازی کنند. این ابزار برای توسعه‌دهندگان و مدیران وب‌سایت‌ها بسیار مفید است، زیرا علاوه بر بررسی سرعت، معیارهای تجربه کاربری و سئو را نیز در نظر می‌گیرد. همچنین، گزارش‌های ارائه‌شده توسط این ابزار، به زبان ساده و همراه با توضیحات مفصل ارائه می‌شود تا کاربران بتوانند تغییرات لازم را به راحتی اعمال کنند. سرعت سایت بر تجربه کاربری، میزان بازدید و رتبه‌بندی گوگل تأثیر می‌گذارد.

Dareboost علاوه بر سرعت بارگذاری، به ارزیابی بهینه‌سازی تصاویر، کش مرورگر و سایر عوامل مرتبط با عملکرد می‌پردازد. این ابزار گزارشات جامعی را با جزئیات کامل در اختیار شما قرار می‌دهد و پیشنهادات بهینه‌سازی دقیق‌تری را ارائه می‌دهد. یکی از ویژگی‌های برجسته Dareboost توانایی تجزیه و تحلیل سایت‌ها از سرورهای مختلف در نقاط جغرافیایی مختلف است. GTmetrix یکی از بهترین ابزار تست سرعت سایت است که تحلیل کاملی از عملکرد سایت ارائه می‌دهد. این ابزار با بررسی فاکتورهایی مانند زمان بارگذاری صفحه، حجم فایل‌ها، تعداد درخواست‌ها و کشینگ مرورگر، پیشنهادهایی برای بهینه‌سازی سرعت ارائه می‌دهد. GTmetrix بر اساس معیارهای Google Lighthouse و YSlow، سایت را ارزیابی کرده و امتیازی از نظر عملکرد به آن اختصاص می‌دهد.

با رفتن روی این گزینه ، پارامترهایی را مثل SEO و Performance مشاهده خواهید کرد که داخل سایت Pagespeed insights نیز برای این موارد گزارشات مختلفی را مشاهده می‌کردیم . پس از انتخاب هریک از پارامترهای مدنظر ، کافیست روی Analyze Page Load کلیک کنید تا آنالیز صفحه انجام شود . سایت GTmetrix فاکتورهای مختلفی از جمله FCP و LCP و CLS و TBT ارائه می‌کند که توجه و بهینه کردن هریک از این آیتم‌ها ، تاثیر شگرفی بروی بهینگی سرعت سایت شما خواهد داشت . درمورد بررسی دقیق هریک از این آیتم‌ها بصورت مفصل در دوره آورکلاک که در بالا لینک دسترسی به آن را قرار دادیم صحبت شده است .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا