تبلیغات گوگل

روش‌های بررسی امنیت سایت با بهترین ابزارهای آنلاین

تنها راه حل این مشکل، حذف لینک هایی است که از سایت شما به سایت نا امن دیگر وجود دارد. در آخر بعد از حذف فایل های لازم و جایگزینی منابع دانلود قدیمی، درخواست بررسی ارسال کنید. فایل هایی که مشکوک به آلودگی هستن هم باید حذف بشه و نسخه های جایگزین رو اضافه کنید. برای رفع این مشکل باید با کدنویسی این برنامه ها یا خوندن کدها آشنایی داشته باشید و از تنظیمات وب سرور سر دربیارید. محتوای سایت شما به اندازه کافی کاربران موبایل را از هزینه‌های اینترنتی یا مالی که ممکن است در هنگام استفاده از سایت شما متحمل شوند، آگاه نمی‌کند. برای آشنایی با رایج‌ترین مواردی که امنیت سایت را تهدید می‌کنند روی لینک مربوطه کلیک نمایید.

نمونه‌های دیگر از کنترل‌ها مدیریتی عبارتند از سیاست امنیتی شرکت‌های بزرگ، سیاست مدیریت رمز عبور، سیاست استخدام، و سیاست‌های انضباطی.کنترل‌های مدیریتی پایه‌ای برای انتخاب و پیاده‌سازی کنترل‌های منطقی و فیزیکی است. کنترل‌های منطقی و فیزیکی پیاده‌سازی و ابزاری برای اعمال کنترل‌های مدیریتی هستند. از زمانی که نوشتن و تبادل اطلاعات آغاز شد، همه انسان‌ها به‌ویژه سران حکومت‌ها و فرماندهان نظامی در پی راهکاری برای محافظت از محرمانه بودن مکاتبات و تشخیص دستکاری آن‌ها بودند. در دسترس بودن تجهیزات محاسباتی کوچکتر، قوی تر و ارزان‌تر پردازش الکترونیکی داده‌ها باعث شد که شرکت‌های کوچک و کاربران خانگی دسترسی بیشتری به آن‌ها داشته باشند. این تجهیزات به سرعت از طریق شبکه‌های رایانه مثل اینترنت به هم متصل شدند.

اگر اطلاعات محرمانه در مورد مشتریان یا امور مالی یا محصول جدید موسسه‌ای به دست رقیب بیفتد، این درز اطلاعات ممکن است به خسارات مالی به کسب و کار، پیگرد قانونی یا حتی ورشکستگی منجر شود. حفاظت از اطلاعات محرمانه یک نیاز تجاری، و در بسیاری از موارد نیز نیاز اخلاقی و قانونی است. امنیت اطلاعات به محرمانگی، یکپارچگی و در دسترس بودن داده‌ها مربوط است بدون در نظر گرفتن فرم اطلاعات اعم از الکترونیکی، چاپ، یا اشکال دیگر. به جای آن، کلیدهای رمزنگاری باید در قسمت سرور نگهداری شوند و از طریق مکانیسم‌های امن و موقت مانند توکن‌های زمان‌دار در اختیار اپلیکیشن قرار گیرند. این کار باعث می‌شود حتی در صورت دسترسی به اپلیکیشن، امکان دیکریپت کردن داده‌ها (Decrypting) وجود نداشته باشد.

برای رفع این خطا اول باید بررسی کنید که آیا خودتون امکان رفعش رو دارید یا نه. چون برای رفع این خطا باید اطلاعات کاملی از کدنویسی و ریدایرکت های مختلف داشته باشید. اگه فکر می کنید دانش کافی ندارید، ریسک نکنید و با یک تیم پشتیبان متخصص کار رو جلو ببرید.

بررسی مشکلات امنیتی سایت (Security Issues)

آشنایی با مفهوم امنیت سایبری

مشکلات امنیتی سایت به طور کلی به سه دسته زیر تقسیم می شود که در ادامه آنها را به شما معرفی خواهیم کرد. برای بررسی بخش Security Issues از قسمت داشبورد گوگل سرچ کنسول، وارد بخش “Security Issues” (مشکلات امنیتی) بروید. اگر گوگل هرگونه تهدیدی را شناسایی کند، مانند حملات هکری یا وجود بدافزار، آن را در این بخش نمایش خواهد داد. این بخش علاوه بر نشان دادن مشکلات اطلاعات دقیقی از نوع تهدید، صفحه یا بخش آسیب‌دیده و زمان شناسایی مشکل را ارائه می‌دهد.

این اطلاعات اغلب به سرورهای کنترل‌شده توسط مهاجم ارسال می‌شوند تا برای اهداف تجاری، سرقت هویت یا جاسوسی مورد استفاده قرار گیرند. جاسوس‌افزارها اغلب از طریق نرم‌افزارهای رایگان، پیوست‌های ایمیل یا تبلیغات آلوده منتشر می‌شوند. اگر می‌خواهید بفهمید جاسوس‌افزارها چطور عمل می‌کنند و چطور می‌شود آن‌ها را شناسایی و حذف کرد، پیشنهاد می‌کنم مقاله «جاسوس‌افزار چیست» را از دست ندهید. سایت‌هایی که دارای امنیت بالا هستند، گواهینامه اس اس ال دارند و کاربران با خیالی آسوده از آن‌ها استفاده می‌کنند. بررسی امنیت سایت، باعث جلوگیری از هک شدن سایت و لو رفتن اطلاعات کاربران می‌شود. این ابزار امکانات بسیاری در اختیار شما قرار می‌دهد و به بررسی ویروس‌های سایت می‌پردازد.

در مرورگر هایی مانند فایرفاکس یا گوگل کروم که از Google Safe Browsing استفاده می کنند چنین سایت هایی برای بازدیدکنندگان ابتدا با یک صفحه ی اخطار مبنی بر آلوده بودن وب سایت مربوطه نمایش داده می شود. به عنوان مثال، اگر سایت شما وردپرس را اجرا می‌کند، می‌توانید افزونه Sucuri‌ یا Wordfence Security را نصب کنید که وبسایت وردپرسی شما را به طور کامل اسکن می‌کند و همه موارد مشکل را شناسایی می‌کند. مهاجم ممکن است یک سری تبلیغات را در وبسایت شما قرار دهد و یا به نحوی کاربران را به سمت صفحاتی هدایت کند که باید اطلاعات بانکی و پسورد خودشان را در اختیار هکر قرار دهند.

منظور از رفع مشکل امن نبودن سایت چیست؟

در نهایت، حفظ امنیت وب‌سایت نه‌تنها به بهبود تجربه کاربری کمک می‌کند، بلکه از آسیب‌های مالی و reputational ناشی از حملات سایبری نیز جلوگیری می‌کند. با اتخاذ رویکردهای پیشگیرانه و آگاهی از خطرات موجود، می‌توانید وب‌سایتی امن و قابل اعتماد برای کاربران خود فراهم آورید. در واقع صفحاتی از نظر گوگل دارای مشکلات امنیتی بوده و باید اقدام به رفع مشکل امن نبودن سایت میزبان این صفحات کرد که این باور را در شما به وجود بیاورند که می توانید کاملا به آنها اعتماد کنید.

Google اعلان‌های مربوطه را به آدرس ایمیل ثبت شده در حساب مدیر وب سایت شما ارسال می‌کند. در صورتی که شما کاربری هستید که با این خطا مواجه شده‌اید، بهتر است فقط به سایت‌هایی با امتیازات باالای امنیتی اعتماد کنید. همچنین، از یک نرم‌افزار آنتی‌ویروس جهت محافظت از سیستم خود استفاده کنید و برای بروزرسانی آنتی‌ویروس و سیستم عامل خود نیز مراقب باشید. زمانی که یک مرورگر با فناوری Google Safe Browsing فعال باشد، سایت هایی که ممکن است به دستگاه کاربران آسیبی وارد کنند، با یک هشدار یا علامت خطر نمایش داده می‌شوند. امروزه، امنیت پایگاه‌های داده به یکی از شاخصه‌های کلیدی موفقیت سازمان‌ها تبدیل شده است؛ با توجه به رشد سریع فناوری‌های وب و افزایش تهدیدات سایبری، دیگر راهی جز پذیرش استانداردهای امنیتی پیشرفته وجود ندارد.

مشکل امنیتی تزریق کدهای مخرب به وبسایت

چرا که از نظر گوگل تهدیدهای امنیتی می تواند برای کاربران مشکل آفرین بوده و صاحبان وب سایت ها باید در راستای افزایش امنیت سایت گام بردارند. در این مقاله تصمیم داریم به آموزش رفع مشکل امن نبودن سایت از نظر گوگل بپردازیم. امنیت وب‌سایت نه تنها برای حفظ اطلاعات کاربران و داده‌های حساس اهمیت دارد، بلکه نقش بزرگی در سئو (SEO) و رتبه‌بندی سایت در موتورهای جستجو ایفا می‌کند. گوگل به وب‌سایت‌هایی که از نظر امنیتی آسیب‌پذیر هستند، هشدار می‌دهد و ممکن است آن‌ها را از نتایج جستجو حذف کند یا رتبه‌بندی‌شان را کاهش دهد.

برای رفع خطا بهتره اول راهی که هکرها برای تزریق محتوا پیدا کردن رو شناسایی کنید تا از خطرهای مگ سئو بعدی جلوگیری کنید. بعد صفحات آلوده سایت رو با URL Inspection بررسی کنید تا پیوندهای مشکوک یا متن های اسپم رو شماسایی کنید. بعد از تمیز کردن سایت از هرزنامه ها و لینک های مخرب، درخواست بررسی رو ارسال کنید. این راهنما در مرکز وبمستر گوگل هم می تونه برای افراد آشنا کمک کننده باشه تا نوع بدافزار رو تشخیص بدن.

اگر بازدیدکنندگان سایت به هرطریقی مجبور یا دعوت به دانلود یک بدافزار و یا حتی نرم افزاری ناخواسته شوند در چنین شرایطی خطای Harmful downloads را در گزارشات امنیتی سرچ کنسول دریافت خواهید کرد. گوگل کروم برای محافظت از امنیت کاربران یک هشدار امنیتی به تک تک بازدیدکنندگان سایت نمایش خواهد داد. در بخش Security Issues، می‌توانید هشدارها و مشکلات امنیتی شناسایی شده را مشاهده کنید. در دنیای دیجیتال امروز، امنیت وب‌سایت‌ها به یکی از مهم‌ترین چالش‌ها برای مدیران وب تبدیل شده است.

بررسی مشکلات امنیتی سایت (Security Issues)

کنترل دسترسی

بسیاری از کاربران از این واقعیت که نفوذ به سامانه‌های اطلاعاتی جرم است و اخلالگران تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرند، اطلاع دارند. شرکت، با آگاهی دادن به کاربران و ترساندن آن‌ها از عواقب این اعمال می‌تواند تا حد زیادی مانع آن‌ها گردد. برخی سازمان‌ها به دلایل اقتصادی یا فنی، سرور وب و پایگاه داده را روی یک سخت‌افزار واحد اجرا می‌کنند، این رویکرد اگرچه در کوتاه‌مدت هزینه‌ها را کاهش می‌دهد، اما ریسک نفوذپذیری را به شدت افزایش می‌دهد.

محتوای فریب دهنده ممکن است در قالب تصاویر یا هر ویژگی ظاهری دیگر و همچنین تبلیغات نمایش داده شود. اما در برخی از موارد دیگر نیز سایت میزبان هیچگونه تبلیغاتی نیست اما کاربران را به صورت popup یا حالت های مختلف دیگر به صفحات بد انتقال می دهد. به طور کلی عوامل زیادی وجود دارد که می توانند امنیت یک وب سایت را به خطر بیندازند. شناخت این عوامل و بررسی مداوم سایت از نظر امنیت می تواند به شما در داشتن یک وب سایت ایمن و قابل اعتماد کمک بسیاری کند. امنیت وب سایت که با نام امنیت سایبری نیز شناخته می شود، به معنای ایجاد شرایط لازم برای تامین امنیت سایت است. این شرایط تنها با شناسایی، جلوگیری و ارائه پاسخ مناسب به تهدیدات سایبری صورت گرفته امکان پذیر خواهد بود.

به همین دلیل، شناسایی و رفع مشکلات امنیتی در اسرع وقت برای حفظ اعتبار سایت ضروری است. در این بخش از این مقاله دوره آموزش گوگل سرچ کنسول بیشتر در این مورد بحث خواهیم کرد. منظور از این دسته از مشکلات امنیتی سایت، محتواهایی است که بدون اجازه و خواست شما به دلیل عدم تامین امنیت سایت، توسط هکرها درون وب سایت شما قرار گرفته است. به دلیل حفظ امنیت کاربران و ارائه نتایج جستجو کارآمد، گوگل تماام تلاش خود را می کند تا محتوای هک شده را از نتایج جستجو کاربران دور نگه دارد. بعد از بررسی مشکلات امنیتی سایت با سرچ کنسول گوگل بهترین راه حل برای رفع آنها پاک کردن محتوای هک شده مشخص شده است. در سرچ کنسول گوگل قابلیتی وجود دارد که به کمک آن می توانید به بررسی سایت از نظر امنیت بپردازید.

در این حمله، مهاجم یک شبکه Wi-Fi تقلبی با نام مشابه یک شبکه واقعی ایجاد می‌کند. کاربر به خیال اتصال به شبکه معتبر، به Evil Twin متصل شده و تمام داده‌های او (از جمله رمزهای عبور، ایمیل‌ها و اطلاعات مالی) برای مهاجم قابل‌مشاهده خواهند بود. چنین حمله‌ای در اماکن عمومی بسیار رایج است و کاربران باید هنگام وصل شدن به شبکه‌های عمومی دقت کافی را به‌خرج دهند.

در مقاله بعدی به بعضی از رایج ترین Security Issues که گوگل در وب سایت شما می‌بیند، میپردازیم. مدرک (Certified Information Systems Security Professional) مدرکی برای متخصصان امنیت است و کسب این مدرک مراحلی دارد. این مدرک مستقل از هر نوع سخت‌افزار و نرم‌افزار خاص یک شرکت است و به عنوان یک عنصر کلیدی در ارزشیابی داوطلبان کار در موسسات بزرگ و سامانه‌های Enterprise شناخته می‌شود.

چه مشکلات امنیتی ممکن است برای وب‌سایت من پیش بیاید؟

به‌جای آن، اپلیکیشن باید برای دریافت و پردازش این داده‌ها به سرورهای امن متصل شود. سرورهای مورد استفاده باید از گواهینامه‌های معتبر SSL/TLS بهره‌مند باشند تا ارتباط بین اپلیکیشن و سرور به‌صورت رمزنگاری‌شده و ایمن برقرار شود. این روش نه‌تنها از ذخیره‌سازی ناامن اطلاعات در دستگاه‌های کاربران جلوگیری می‌کند، بلکه مانع از دسترسی غیرمجاز به داده‌ها در صورت نفوذ به اپلیکیشن می‌شود. با این رویکرد، حتی در صورت دسترسی هکرها به اپلیکیشن، امکان استخراج اطلاعات حساس وجود نخواهد داشت.

درس دوازدهم: آموزش کار با بخش security issues

نقش فایروال در جلوگیری از دسترسی غیرمجاز، مقابله با حملات DDoS، محدودسازی سرویس‌ها و همچنین محافظت از شبکه داخلی بسیار حیاتی است. اگر در انتخاب یا تنظیم فایروال مناسب برای شبکه‌تان مردد هستید، پیشنهاد می‌کنم حتما مقاله فایروال چیست را ببینید تا با انواع آن بیشتر آشنا شوید. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در این مرورگر برای دفعه‌ی دیگری که دیدگاهی می‌نویسم. به علاوه این امکان وجود دارد که هکر یکسری کرون جابزهای ناخواسته در پنل هاست ایجاد کرده‌باشد. این کرون جابزها می‌توانند در لوکیشن‌های مختلفی از جمله /etc/crontab یا /var/spool/cron جا خوش کرده باشند.

انواع سرور مجازی یا vps کدام اند؟

این توصیه‌ها شامل اقداماتی مانند به‌روزرسانی نرم‌افزارها، حذف بدافزارها و تقویت گواهی‌های امنیتی (مانند SSL) هستند که می‌توانید بر اساس آن‌ها عمل کنید. حواستون باشه از مرورگری که روی سیستم رایانه ای دارید برای مشاهده صفحات آلوده استفاده نکنید و از ابزار URL Inspection سرچ کنسول کمک بگیرید تا صفحه رو اونجوری که کاربران گوگل می بینن، مشاهده کنید. در قسمت security  سرچ کنسول گوگل ممکن است با انواع مختلفی از نقض‌های امنیتی روبه‌رو شوید.

ابزار Quttera هر گونه بدافزار، کدهای مخرب، تلاش ناموفق برای ورود به سایت و… را شناسایی می‌کند. از همین رو دارای فواید بسیاری است و برای بررسی امنیت سایت مناسب می‌باشد. سایت WPScans.com یکی دیگر از سایت‌های موجود برای تست امنیت سایت وردپرس است. این ابزار از الگوریتم‌های قدرتمند برای حل باگ‌ها و مشکلات امنیتی استفاده می‌کند. با کمک این ابزار، شما می‌توانید تمامی قالب‌های فعال و افزونه‌های سایت را بررسی نموده و از مشکلات امنیتی مطلع شوید.

با تمرین و استفاده از این ابزار، شما می‌توانید به سرعت و با دقت بالا، مشکلات امنیتی سایت خود را شناسایی کنید و اقدام به تصحیح آن‌ها کنید. صفحات یا سایت هایی که تحت تاثیر یک مشکل امنیتی خاص قرار گرفته اند، توسط گوگل با یک برچسب هشدار دهنده در نتایج جستجو نمایش داده می شود. همچنین ممکن است در زمانی که کاربر اینترنتی قصد وارد شدن به یکی از صفحات دارای مشکل امنیتی یک وب سایت را دارد، با صفحه interstitial warning مواجه شود. در ادامه به بررسی دقیق تر افزایش امنیت وب سایت و موارد بیان شده در این خصوص می پردازیم. بنابراین تلاش کنید که در صورت مواجه شدن با مشکلات امنیتی در سایت و سرور، از یک متخصص امنیت کمک بگیرید. در صورتیکه موارد امنیتی به صورت تعمدی توسط وبمستر در سایت ایجاد نشده باشد، برطرف کردن این موارد نیاز به دانش کافی در زمینه امنیت دارد.

  • چرا که ممکن است با کمی سهل انگاری توسط وبمستران در زمینه امنیت سایت های اینترنتی، تمامی تلاش های آنها طی یک اقدام سایبری از دست برود.
  • سامانه‌های با دسترسی بالا در همه حال حتی به علت قطع برق، خرابی سخت‌افزار، و ارتقاء سامانه در دسترس باقی می‌ماند.
  • این ممکن است باعث شود باور کنید که هیچ محتوای هک شده ای وجود ندارد و سرچ کنسول پیامی اشتباهی برای شما فرستاده است.

بررسی امنیت سایت یکی از موضوعات مهمی است که در هنگام راه اندازی سایت بایستی به آن توجه کرد. یکی از اقدامات اولیه برای داشتن امنیت بالا برای سایت، خرید هاست مناسب است. هاست مناسب امکانات خوبی مانند پایداری دارد و از به خطر افتادن امنیت سایت تا حد زیادی جلوگیری می‌کند.

هدف مشترک این فعالیت‌ها و سازمان‌ها حصول اطمینان از امنیت و قابلیت اطمینان از سامانه‌های اطلاعاتی است. امنیت اطلاعات یعنی حفاظت اطلاعات و سامانه‌های اطلاعاتی از فعالیت‌های غیرمجاز. این فعالیت‌ها عبارتند از دسترسی، استفاده، افشاء، خواندن، نسخه برداری یا ضبط، خراب کردن، تغییر، دستکاری. گزارشات نشان می‌دهد هزینه متوسط یک نفوذ سایبری برای کسب‌وکارها به بیش از ۴٫۵ میلیون دلار در سال ۲۰۲۳ رسیده است، در حالی که هزینه پیاده‌سازی اقدامات پیشگیرانه تنها کسری از این رقم است. به عنوان نمونه، هزینه یک تست نفوذپذیری حرفه‌ای بین ۱۰ تا ۵۰ هزار دلار متغیر است که در مقایسه با خسارات ناشی از نشت داده‌ها، بسیار ناچیز به نظر می‌رسد. ( malware) در این حالت وب سایت شما میزبان یک بدافزار بوده یا به آن آلوده شده است.

برای آشنایی با انواع بدافزارها و تفاوت‌های آن‌ها، مطالعه مقاله «بدافزار چیست» توصیه می‌شود. محتوای هک شده یا Hacked content درواقع محتوایی است که بدون اجازه شما در سایت جاسازی شده و بازدیدکنندگان را به سمت اهداف موردنظر هکرها هدایت می‌کند. در این مشکل امنیتی نقاط آسیپ پذیر سایت هدف قرار می‌گیرند و نفوذ انجام می‌شود.

رمزنگاری برای حفاظت اطلاعات در حال انتقال (اعم از الکترونیکی یا فیزیکی) یا ذخیره شده‌است. رمزنگاری امکانات خوبی برای امنیت اطلاعات فراهم می‌کند از جمله روش‌های بهبود یافته تصدیق هویت، فشرده‌سازی پیام، امضاهای دیجیتالی، قابلیت عدم انکار و ارتباطات شبکه رمزگذاری شده. تهدیدات سایبری هر روز پیچیده‌تر می‌شوند و برای مقابله با آن‌ها، لازم است راهکارهایی علمی، ساختاریافته و مبتنی بر تحلیل‌های دقیق به کار گرفته شوند.

گزارش Security Issues گوگل سرچ کنسول

هک شدن از نوع URL injection به حالتی گفته می شود که هکر توانسته تعدادی صفحه جدید در سایت ایجاد کند. این صفحات معمولا حاوی کلمات و لینک های اسپمی هستند و برخی مواقع باعث می شوند که سایت شما با هدایت کاربران به یک سایت دیگر، در واقع قسمتی از یک DoS attack باشد. اگه سایتی رو به تازگی خریده باشید و مسائل امنیتی داشته باشه باید مشکلات رو برطرف کنید و در درخواست بررسی (Request Review) باید به این نکته که سایت خریداری شده اشاره کنید.

نخستین گام برای ایجاد یک برنامه جامع امنیت تجارت الکترونیک، انجام یک ارزیابی کامل از ارزش و اهمیت تجارت الکترونیک در موفقیت کلی اهداف و برنامه تجاری شرکت است. گام بعدی باید ارزیابی آسیب‌پذیری سامانه تجارت الکترونیک شرکت از هر دو جنبهٔ تهدیدات داخلی و خطرات موجود خارجی است. شناخت آسیب‌پذیری‌های خارجی بسیار ساده‌تر از دیدن آسیب‌پذیری‌های خارجی است. با این وجود همه تلاش‌ها باید در راستای شناخت حوزه‌هایی باشد که سامانه از داخل مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرد. این کار را می‌توان به خوبی با صحبت با کاربران سامانه و توسعه دهندگان انجام داد.

آموزش رفع مشکل امنیتی در سرچ کنسول گوگل

اگر در گزارش Security Issues گزینه های متعددی وجود داشت، همه آنها را برطرف کنید. این یکی از مهم ترین مواردی که است صاحبان وب سایت ها، متخصصین سئو و توسعه دهندگان وب باید به آن اهمیت بدهند. حیاتی است که سایتی را در اختیار کاربر قرار دهید که کاملا ایمن و محافظت شده باشد. تهدیدها در هر یک از این حوزه‌ها باید به دقت ارزیابی و طرح‌های محتمل ترمیم باید با جزئیات کامل برای مقابله با هر کدام تهیه شود.

مشکل امنیتی Hacked: Content injection

صفحات فریب دهنده، صفحاتی هستند که کاربر را تحریک/مجبور می کنند که اطلاعات محرمانه خود را در اختیار بگذارد. همچنین وادار کردن کاربر به در اختیار گذاشتن پسورد یا اطلاعات محرمانه، دانلود نرم افزار یا برقراری تماس با اپراتور نیز به عنوان Deceptive page تلقی می شوند. برای رفع این خطا به سراغ صفحات و URLهای نمونه برید و منابع دانلودی این صفحات رو بررسی کنه. شاید لازم باشه بعضی از منابع دانلودی قدیمی رو با منابع جدید جایگزین کنید. در ضمن فایل های دانلودی سایت شما باید با دستورالعمل های دانلود گوگل همخوانی داشته باشن. اگه سایت شما هک شده، حتما با یک تیم متخصص پیش برید تا اگه آلودگی و خطرهای دیگه هم در سایت وجود داره برطرف بشه.

برای از بین بردن تزریق کد، از بکاپ‌های قبلی سایت استفاده کنید یا کدهای مخرب را شناسایی و حذف کنید. بخشی از فعالیت‌های چنین فردی آموختن راهکارهای عملی مؤثر در برنامه امنیتی سایر سازمان‌هاست که می‌تواند آن را با مطالعه مقالات، کتب و مطالعات موردی منتشر شده به‌دست‌آورد. موفقیت برنامه جامع امنیت تجارت الکترونیک در گروی مدیریت مؤثر چنین برنامه‌ای است. چنین برنامه‌ای در شرکت‌های بزرگ باید مستقیماً به وسیلهٔ یک مدیر ارشد و در شرکت‌های متوسط و کوچکتر به وسیلهٔ رئیس یا صاحب آن شرکت اداره و نظارت گردد. مسئولیت اصلی مدیر برنامه به روز نگه داشتن کامل برنامه، اجرای برنامه‌های آن و ارزیابی مجدد برنامه‌های موجود است.

چرا که باید برای جلوگیری از دسترسی پیدا کردن هکرها و سارقان فضای مجازی به اطلاعات مهم و حساس، به بررسی امنیت سایت های اینترنتی و حفظ آن پرداخت. پس از رفع مشکلات امنیتی، می‌توانید از طریق سرچ کنسول درخواست بازنگری به گوگل ارسال کنید تا پس از بررسی، وضعیت سایت شما دوباره ارزیابی شود. نوشته چطور مشکلات امنیتی سایت را با سرچ کنسول گوگل بررسی کنیم؟ اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد. این مشکل امنیتی وقتی خطرناک می‌شود که وب‌سرور سایت قربانی برای حملات به سایت‌های دیگر مورد سوء استفاده قرار می‌گیرد.

در صورتی که گوگل مشکلی امنیتی را در سایت شما شناسایی کند، آن را در این قسمت به شما اطلاع خواهد داد. این گزارش‌ها شامل مشکلاتی نظیر نفوذ به سایت، بدافزارها، هک شدن، اسپم و سایر تهدیدات امنیتی هستند. یکی از مسائل مهم در مورد کار با گوگل سرچ کنسول آموزش پیگیری ترافیک ارگانیک سایت است. خوشبختانه در گوگل سرچ کنسول شما می توانید گزارش مربوط به این مشکل امنیتی را مشاهده و بررسی نمایید. در صورت وجود همچین موردی در وب سایت خود می توانید به منظور افزایش امنیت وب سایت سریعا آن محتوای به خصوص را حذف نمایید.

در ادامه همین اعتماد سازی کاذب نیز شما را ترغیب کنند که اطلاعات محرمانه خود را در اختیار آنها بگذارید یا یک بدافزار را دانلود کنید. با استفاده از ابزارهایی مانند گوگل سرچ کنسول و انجام اقدامات مؤثر، می‌توانید مشکلات امنیتی سایت خود را شناسایی کرده و آن‌ها را رفع کنید. در این مقاله از چکاوک شهر، نحوه شناسایی و رفع مشکلات امنیتی سایت در سرچ کنسول را به طور جامع توضیح دادیم.

مشکلات امنیتی که توسط گوگل شناسایی می‌شوند، نه‌تنها می‌توانند به اعتبار و اعتماد کاربران آسیب برسانند، بلکه می‌توانند باعث کاهش رتبه‌بندی سایت در نتایج جستجو نیز شوند. شناخت و درک این مشکلات، از Deceptive pages گرفته تا Malware و Hacked content، به شما این امکان را می‌دهد که اقدامات لازم را برای بهبود امنیت وب‌سایت خود انجام دهید. این گزارش شامل جزئیات بیشتری از تهدیدات است تا مشکلات به‌طور دقیق‌تر بررسی و در نهایت برطرف شوند.

گوگل سرچ کنسول (Google Search Console) یک ابزار رایگان از گوگل است که به مدیران سایت‌ها این امکان را می‌دهد تا وضعیت عملکرد و امنیت سایت خود را بررسی کنند. یکی از بخش‌های مهم این ابزار، Security Issues است که به شما کمک می‌کند مشکلات امنیتی سایت را شناسایی کرده و اقدام به رفع آن‌ها کنید. اگر می‌خواهید مشکلات امنیتی وب‌سایت خود را شناسایی کنید و اقدامات لازم را برای برطرف کردن آن‌ها انجام دهید، به گزارشی جامع از وضعیت امنیتی سایت نیاز دارید.

یکی از موثرترین روش‌ها برای برقراری امنیت سایت و کاربران، استفاده از ابزار تست امنیت است. با کمک این ابزارها و افزونه‌ها نقطه ضعف‌های بخش‌های مختلف سایت شناسایی شده و برطرف می‌شود. برای تهیه گزارش امنیتی سایت، لازم است که در ابتدا درکی کلی از وضعیت امنیتی سایت داشته باشید و ابزارهای مناسب و مؤثری را انتخاب کنید. همچنین، بررسی مسائل امنیتی می‌تواند در کنار خدمات سئو کمک کند تا سایت از هر نظر بهینه‌سازی شود. اگر در برخی از صفحات سایت محتوایی فریب دهنده وجود داشته باشد در پنل سرچ کنسول خطای Deceptive pages مشاهده خواهید کرد. در Deceptive pages از تکنیک‌های مهندسی اجتماعی برای گول زدن کاربر استفاده می‌شود تا هکر به اهداف خود برسد.

همانطور که گفته شد سرچ کنسول گوگل یک چاقوی همه کار در دست سئو کاران است. این ابزار می‌تواند راهنمایی‌های مختلفی را در رابطه با نحوه عمکلرد موتورهای جستجو در وبسایت شما ارائه دهد. همچنین با استفاده سرچ کنسول گوگل شما می‌توانید به راحتی اقدام به دریافت اطلاعات بسیار مهمی در حوزه سئو کنید. اگر مشکلات امنیتی به‌درستی رفع شده باشند، گوگل وب‌سایت شما را از حالت هشدار خارج می‌کند و مشکلات امنیتی گزارش شده دیگر نمایش داده نخواهند شد. این مورد در زمانی رخ می‌دهد که هکری توانسته باشد خطوطی کد مخرب را به درون سایت شما منتقل کند. برای برطرف کردن مشکل امنیتی تزریق کد باید با استفاده از مهارت برنامه‌نویسی نوع تزریق را مشخص کنید و آن‌ها را از بین ببرید.

در بین متخصصان این رشته بحث مداومی وجود دارد مبنی بر اینکه علاوه بر این ۳ مفهوم موارد دیگری هم را باید در نظر گرفت مثل «قابلیت حسابرسی»، «قابلیت عدم انکار انجام عمل» و «اصل بودن». واژه‌های امنیت اطلاعات، امنیت رایانه‌ای و اطلاعات مطمئناً گاهی به اشتباه به جای هم بکار برده می‌شود. اگر چه این‌ها موضوعات به هم مرتبط هستند و همگی دارای هدف مشترک حفظ محرمانگی اطلاعات، یکپارچه بودن اطلاعات و قابل دسترس بودن را دارند ولی تفاوت‌های ظریفی بین آن‌ها وجود دارد. این تفاوت‌ها در درجه اول در رویکرد به موضوع امنیت اطلاعات، روش‌های استفاده شده برای حل مسئله، و موضوعاتی که تمرکز کرده‌اند دارد. در دنیایی که حملات سایبری هر روز پیچیده‌تر می‌شوند، سرمایه‌گذاری روی امنیت پایگاه داده دیگر یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت انکارناپذیر است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا