۶ راهکار مهم بهبود سئو داخلی سایت فروشگاهی
به یاد داشته باشید که سایت شما ابتدا باید برای مشتریان ساخته شود. اگر در زمینه معماری سایت خودتان با مشکل مواجه شده اید، حتماً از مشاوره سئو و مشورت با یک کارشناس سئو بهره مند شوید. چرا که شما ممکن است با حذف یا ایجاد صفحات جدید یا حتی ریدایرکت نادرست آنها، به سئو سایت خودتان آسیب وارد کنید. برای اینکه بتوانید به چنین هدفی برسید؛ اول از همه باید سعی کنید محتوای جذاب و صمیمی را در صفحات محصول ایجاد کنید. علاوه بر این باید مخاطبان را به نظر دادن ترغیب کرده یا سوالاتی بپرسید که مجبور شوند خودشان را قاطی بحث شما کنند. مثلا اگر در این صفحات الِمانی وجود دارد که باعث افزایش تعداد درخواست های سایت به سرور میشود؛ آنها را حذف کنید تا صفحه سریع تر بارگذاری شود.
۱۰- پاک نکردن محصولات ناموجود
فهرست مطالب
بک لینک های را به عنوان تبلیغات دهان به دهان برای سئو در نظر بگیرید. در سئو سایت فروشگاهی و به طور کلی در کل سئو سایت ها، کسب بک لینک یک استراتژی بهینه سازی خارج از صفحه یا همان سئو خارجی است که بر ایجاد اعتبار و اعتماد شما متکی است. در حالی که سئو به کلمات کلیدی متکی است، برای بالا بردن رتبه سایت شما به چیزی بیش از پاشیدن برخی کلمات کلیدی در محتوای سایت شما نیاز است. این بدان معناست که چندین URL برای جستجوی یکسان قرار می گیرند و قدرت هر یک از آنها را کاهش می دهد. متداول ترین استراتژی تلاش برای قرار دادن دسته بندی ها است زیرا محتوای آنها همیشه یکسان است.
بهینه نکردن صفحه محصول در یک سایت فروشگاهی، درست مانند این است که پولی که روی میز گذاشته شده را برندارید. پولی که با اندکی تلاش میتوان آن را به دست آورد و در بعضی موارد ممکن است خیلی زیاد هم باشد. احتمالا به مرور متوجه خواهید شد که ۲۰ درصد از صفحات دستهبندی سایت، ۸۰ درصد از درآمدتان را برایتان ایجاد میکنند. بعد از این که تسلط خوبی روی این ۲۰ درصد کسب کردید و مشکلات مربوط به آنها را حل کردید، میتوانید به سراغ بقیه دستهبندیها بروید.
آموزش گام به گام سئو سایت فروشگاهی
یکی از مهم ترین نکات در آموزش سئو سایت های فروشگاهی، وبلاگ نویسی است. همانطور که میدانید در یک سایت فروشگاهی امکان تولید محتوا محدود بوده و تنها برای توضیحات محصولات می توان تولید محتوا انجام داد. اما از آنجایی که تولید محتوا می تواند شما را پادشاه کند، وبلاگ نویسی سایت فروشگاهی نقش مهمی در سئو و رتبه سایت شما دارد. در مطلب ضرورت داشتن وبلاگ برای فروشگاه اینترنتی می توانید مزایا و نحوه ایجاد وبلاگ را مطالعه کنید. همچنین شما می توانید در بخش مقالات فروشگاه خود مطالب مرتبط با نوع محصولات را منتشر کنید و یا ایده های خلاقانه استفاده از محصولات را در آن قرار دهید. در نتیجه با تولید محتوا در قسمت وبلاگ و با رعایت اصول سئو می توانید بازدید سایت خود را افزایش دهید.
مرحله پنجم: لینک هایی را به فروشگاه خود بسازید.
ما در این مطلب سعی کردیم با ارائه محتوایی جامع، نحوه سئوی فروشگاه های آنلاین را به صورت کامل برای شما عزیزان شرح دهیم. از آنجا که تعدا زیادی از کاربران برای جستجو های خود از موبایل یا تبلت خود استفاده می کنند. لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از طریق کامنت ها با ما در میان بگذارید. آنچه در این مطلب گفتیم فقط چشمهای از اقیانوس وسیع و جذاب شگفتیهای سئو سایت فروشگاهی بود.
در ادامه نکات مربوط به آموزش سئو؛ اینبار در یک آموزش ساده اما کامل، آموزش سئو فروشگاه اینترنتی را برایتان آماده کردهام. پس تا پایان این راهنما با من همراه باشید تا بیاموزید چگونه ترافیک فروشگاه آنلاین خود و درنتیجه فروشتان را از گوگل زیاد کنید. برخی از سایت های اینترنتی هم به صورت تخصصی در حوزه کاری شما فعالیت می کنند، این سایت ها هم می توانند ایده های حرفه ای و تخصصی تری برای یافتن کلمات کلیدی مرتبط با محصول به شما ارائه دهند. قبلاً گفته می شد که اگر فروشگاهت را بسازی، مشتریان خودشان خواهند آمد! اما در عصر فعلی برای جذب خریداران به چیزی بیشتر از ساخت فروشگاه اینترنتی زیبا نیاز است. یکی از مهترین اقدامات تولید محتوای سایت فروشگاهی، نوشتن محتوایی جذاب و کاربرپسند است که با استفاده از آن ما بتوانیم تمام شک و شبهه های کاربر را رفع کنیم.
انتخاب کلمات کلیدی مناسب
در فروشگاه خیالی خود ما قبلاً دسته بندی هایی مانند کفش، پیراهن و شلوار تعریف کردیم. برچسب ها ویژگی های متفاوتی هستند که ممکن است چندین محصول به اشتراک بگذارند، مانند رنگ. در این راهنمای جامع از کلاسیتو، به بررسی تمام جنبههای سئو برای فروشگاههای اینترنتی میپردازیم. از اصول پایه گرفته تا تکنیکهای پیشرفته، هر آنچه که نیاز دارید بدانید تا فروشگاه خود را به سطح بالاتری برسانید، در این مقاله آورده شده است. یک توضیح انسان محور و جذاب که در آن از کلمات کلیدی به طور طبیعی استفاده شده است؛ و در عین حال به طور طبیعی به یک محصول مرتبط نیز لینک داده شده است.
شما به یک موتور جستجوی پیشرفته یا به قول ما هوشمند مانند Doofinder نیاز دارید. شما باید بدانید مشتریان چه عباراتی را برای یافتن محصولات شما جستجو میکنند. ابزارهایی مانند Ahrefs، SEMrush و Google Keyword Planner میتوانند به شما کمک کنند تا کلمات کلیدی مناسب را شناسایی کنید. برای موفقیت در سئو فروشگاه اینترنتی، باید اصول زیر را رعایت کنید. هر یک از این اصول میتواند تأثیر قابل توجهی بر رتبه سایت شما داشته باشد.
چرا سئو برای سایت های فروشگاهی حیاتی است؟
در ضمن به اعتقاد خیلی از برنامه نویسان، Https بودن سایت می تواند در سئو سایت فروشگاهی بسیار مفید و کاربردی بوده و باعث جلب اعتماد کاربران شود. حال بیایید به چند روش برای بهبود تجربه کاربری یا همان UX در سایت خود نگاهی بیندازیم که به شما کمک می کند در نتایج جستجو رتبه بالاتری کسب کنید. را در یک سایت سئو کنیم؛ مجبوریم حداقل ۲۰ الی ۵۰ مقاله آموزشی و غیر آموزشی در کلمات مختلف پیرامون موضوع طراحی سایت روی پروژه بارگذاری کنیم. چرا؟ چون اولا گوگل متوجه فعال بودن سایت شده و دوما بتوانیم از کلمات مختلف به صفحات اصلی لینک داخلی بدهیم و قدرتشان را زیاد کنیم. لینک سازی یکی از فاکتورهای مهم در سئوی سایت است که اگر به درستی انجام شود، می تواند باعث بهبود رتبه سایت در نتایج شود و اگر عکس آن اتفاق بیفتد به کابوسی وحشتناک تبدیل خواهد شد.
ساخت بک لینک و یا سئو خارجی (off page seo) (لینک هایی از سایت های دیگر که به سایت شما اشاره می کنند)
یعنی در همان ابتدا مشخص کنید که تمرکز بیشتر را روی چه کلماتی می خواهید انجام دهید. یعنی می خواهید دسته بندی بالا بیاید یا وبلاگ؟ سپس با این ذهنیت چهارچوبی برای اولویت بندی های خود ترسیم می کنید. اکثر صفحات دستهبندی مستقیماً بدون مقدمه به محصولات میرسند، که برای Google ایدهآل نیست.
برای مثال زمانی که کاربر کلمه پیراهن را در نوار جستجو سایت شما وارد می کند، نباید یک پیراهن مردانه به او نشان داده شود، بلکه باید دسته بندی پیراهن ها که می تواند در انواع مردانه، زنانه و … از دیدگاه سئو، نمیتوان صفحه محصول در یک فروشگاه اینترنتی را به تنهایی و بدون ارتباط با سایر بخشهای سایت بررسی کرد، چرا که موتورهای جستجو هم این کار را نمیکنند. صفحات مختلف یک سایت روی یکدیگر تاثیرات منفی یا مثبت میگذارند، پس باید نگاهی کلیتر به سایت داشت.
مادامی که تمرکزتان را روی صفحه دستهبندیها و محصولاتی که بیشترین درآمد و حاشیه سود را دارند بگذارید، اوضاعتان خوب خواهد بود. در حوزه سئوی فروشگاهی، به احتمال زیاد با یک سایت بزرگ سر و کار داریم و کار کردن روی یک سایت بزرگ، از سئوی یک سایت کوچک متفاوت است. به عنوان مثال، در یک سایت بزرگ شما نمیتوانید تک تک مشکلات و موانع را رفع کنید. شفافیت درباره هرگونه هزینه اضافی در صفحه محصول به جلوگیری از شگفتیهای ناخوشایند و رها شدن سبد خرید کمک میکند.
قابلیتها و مزایای محصول را شرح دهید، اما مراقب باشید که به یک مقاله تبدیل نشود، چرا که کسی جذب چنین نوشتههایی نمیشود. بازخورد مشتریان را در طراحی صفحات محصول خود لحاظ کنید و از نظرات و محتوای آنها برای ایجاد اعتماد در مشتریان جدید استفاده کنید. ارائه گزینههای مختلف و حق انتخاب به مشتریان فقط محدود به ارائه محصول در رنگهای مختلف نیست. اگر برند جدیدی هستید و هنوز نظراتی برای نمایش در وبسایت خود ندارید، میتوانید محصولات خود را برای اینفلوئنسرها ارسال کنید یا به تولیدکنندگان محتوا هزینهای بپردازید تا یک پست تبلیغاتی ایجاد کنند. اینفلوئنسر مارکتینگ میتواند شواهد اجتماعی لازم برای رشد برند شما را فراهم کند.
از آنجایی که طیف وسیعی از افراد جامعه در شبکههای اجتماعی حضور دارند، احتمال جذب کاربر از این طریق بسیار زیاد است و این به شما کمک میکند. در ضمن برای رعایت طراحی ux و تجربه کاربری سعی کنید که حتماً از تصاویر مرتبط استفاده کنید تا کاربر از حضور در سایت شما لذت ببرد. فروشگاه های که سرعت بارگذاری آنها بیشتر است، درآمد بیشتری کسب می کنند. در سال ۲۰۰۶، آمازون در حال بررسی تأثیر زمان بارگذاری صفحه بر فروش بود و آنها دریافتند که هر ۱۰۰ میلیثانیه در زمان بارگذاری صفحه اضافه شده، ۱ درصد برای آنها هزینه فروش دارد.
بردکرامب ها، لینک هایی هستند که به کاربر در صفحه محصول نشان میدهند دقیقا در چه بخشی از سایت قرار گرفته. البته این نوع لینک ها صرفا محدود به صفحات محصول نیستند و در همه صفحات سایت فعال میشوند. اگر در مورد اسکیما اطلاعات کمی دارید در مرحله اول مقاله اسکیما چیست را بخوانید و سپس سراغ مقاله آموزش اسکیما بروید.
اما باید بدانید که تحلیل رقیبان یکی از اصلی ترین کار ها برای بهتر کردن اصول کاریتان است. برای تحلیل کردن فعالیت رقیبان، باید کلمات کلیدی استفاده شده در سایت فروشگاهی آن ها، تعداد بک لینک ها، سایت هایی که از آن ها بک لینک گرفته اند و …را بررسی کنید. برای تحلیل میتوانید از ابزار های رایگانی مانند پیشنهادات گوگل، گوگل ترندز استفاده کنید.
صفحات محصول و دستهبندی بدون شک مهمترین صفحات برای رتبهبندی هستند. اگر شخصی آنها را در گوگل پیدا کند، بلافاصله به تمام محصولات شما در آن دسته دسترسی خواهد داشت. ۳۷.۵ درصد از کل ترافیک سایتهای فروشگاهی از موتورهای جستجو (SEMrush) می آید. اگر توجه کرده باشید برخی از مطالب وبلاگها مربوط به چندین سال قبل است که هیچ گونه تغییری در آنها به وجود نیامده است. این یک روش بسیار اشتباه است و میتواند در فراری دادن کاربران نقش داشته باشد.
- ابزارهایی مانند Ahrefs، SEMrush و Google Keyword Planner میتوانند به شما کمک کنند تا کلمات کلیدی مناسب را شناسایی کنید.
- برای موفقیت در سئو فروشگاه اینترنتی، باید اصول زیر را رعایت کنید.
- هدف سئوی محصولات فروشگاهی افزایش ترافیک ارگانیک و جذب مشتریان بیشتر به صفحات محصول است.
- به طور کلی قانون خاصی برای طول یک محتوا وجود ندارد، اما آمار نشان می دهد که وب سایت هایی با طول محتوای بیشتر، اصولا رتبه بهتری دارند.
- برای مقابله با فروشگاههای اینترنتی بزرگ مثل دیجیکالا استراتژیهایی وجود دارد که در ابتدای این آموزش به آنها اشاره کردهام.
خود گوگل هم اعلام کرده که در صورتی که توانایی انتشار محتوای جدید ندارید، حداقل برای به روز رسانی و بهبود محتوای موجود روی سایت خود برنامه ریزی کنید. استفاده از لینک خارجی برای کسانی که در حوزههای عمومی فعالیت میکنند بسیار مهم و تاثیرگذار است و میتواند به بهبود سئو داخلی آنها کمک کند. این افراد از این حربه برای کسب اعتبار بیشتر و نشان دادن ارتباطات خود استفاده میکنند و گوگل هم امتیاز بیشتری به آنها میدهد. به خاطر داشته باشید که گوگل اهمیت ویژهای به جذاب بودن محتوا برای کاربر میدهد و سعی کنید که محتوای شما شامل تکرار بیش از حد کلمه کلیدی و خانوادههای آن نباشد. زومکد مرکز آموزش دیجیتال مارکتینگ میباشد، به مدیران کمک میکند کسب و کارشان را سریع تر رشد بدهند.
این خدمات به بهبود تجربه کاربری، افزایش فروش و جلب اعتماد مشتریان کمک می کند. با رعایت این نکات، میتوانید سئو سایت فروشگاهی خود را بهبود بخشید و در نتیجه ترافیک و فروش بیشتری کسب کنید. – لینکهای داخلی باعث میشود موتورهای جستجو بهتر سایت شما را خزش (Crawl) کنند و کاربران به راحتی به صفحات دیگر دسترسی پیدا کنند.
برای این کار سایت های قدیمی که در حوزه کاری شما فعالیت می کنند را سئو مگ پیدا کرده، سپس در آنها، به جستجوی لینک هایی که به فعالیت شما نزدیک هستند، بپردازید. پس از آن می توانید با اعلام خرابی لینک قدیمی به صاحب وب سایت، لینک سایت خود را در اختیار او قرار دهید. یکی از سریع ترین و ارزان ترین روش های بهبود سرعت سایت، استفاده از شبکه توزیع محتوا یا CDN است. این کار می تواند امنیت سایت در برابر حملات مخرب هکرها را نیز افزایش دهد.به شما پیشنهاد می شود برای کسب اطلاعات در حوزه cdn چیست مقاله ما را مطالعه نمایید.
عنوان و توضیحات متا را بهینه کنید
اکنون، با توجه به موارد ذکر شده بیایید نکات دقیقی را که موفقیت سایت فروشگاهی را بالا می برد و فروشگاه شما به آن نیاز دارد ببینیم. البته بیشتر سایتهای فروشگاه اینترنتی؛ با پرداخت پول و ساخت رپورتاژآگهی برای خود بکلینک میسازند. با اینکه این یک قانون کلی مناسب است (مخصوصا برای سایتهای فروشگاهی کوچکتر)، اما همیشه تنظیم ساختار آدرسها به این صورت امکانپذیر نیست، به خصوص برای سایتهای بزرگ. صفحات یتیم چه هستند؟ صفحاتی که هیچ لینک داخلی به آنها داده نشده است. اگر مناسب نیستند؛ حذف شوند و اگر محتوای مناسبی دارند؛ به آنها لینک داده شود.
برخی از پلتفرم ها مانند وردپرس به دلیل حجم سنگین کدها و استفاده از پلاگین های مختلف ذاتا کند هستند. بر خلاف باور رایج کاربران، استفاده از یک پلاگین به تنهایی نمی تواند باعث بهبود سرعت سایت شود. Lsi چیست یک مفهوم برای درک ارتباط کلیدواژهها توسط موتورهای جستجو است. موتورهای جستجو با استفاده از سیستم یادگیری ماشین (AI) قادر هستند تا ارتباط بین کلمات کلیدی را تشخیص دهند. در تصویر بالا علاوه بر پیچیدگی بالای ساختار صفحات، توسعه صفحات نیز دشوار است. به عبارت ساده تر در صورت تمایل به تعریف دسته بندی جدید شما ناچار میشوید یک لایه جدید به منوی سایت خود اضافه کنید.
با این تفاوت که طول توضیحات متا میتواند بین ۴۳۰ تا ۹۲۰ پیکسل (معادل ۷۰ تا ۱۵۵ کاراکتر) باشد. همچنین توصیه میشود عبارتی که کاربر را به اقدام فراخوانی کند در توضیحات متا گنجانده شود. صفحه محصول شما فرصتی است تا برند خود را در ذهن مشتریان محکم کنید.
لینک خارجی
منظور از صفحات کنیبالیزیشن هم آن دسته از صفحاتی است که همگی یک کلمه کلیدی تکراری دارند. مثلا تصور کنید ۴ صفحه محصول در سایت شما وجود دارد که کلمه کلیدی همه آنها آیفون ۷ بوده و تنها تفاوتشان در رنگ محصول است. بهترین منبع دریافت لینک برای صفحات دسته بندی و محصولات، نوشتن مطالب مرتبط و پیوند آن به صفحهی محصول است. به عنوان مثال استفاده از کلیدواژههایی تک کلمهای مانند “موبایل” ممکن است حجم سرچ بالایی توسط کاربران داشته باشد اما خیلی از آنها با هدف خرید این کلمه را جستجو نمیکنند. “رجیستری موبایل” ، “آسیبهای موبایل برای کودکان” و بسیاری از عبارتهای مشابه باعث میشود که ما جدیتر به این مسئله فکر کنیم. همچنین گوگل به طور پیش فرض هر صفحه وب را که بارگذاری می کنید اگر بیش از ۴ یا ۵ ثانیه طول بکشد را جریمه می کند.
با بهینه سازی سایت، بدون نیاز به صرف هزینه زیاد برای تبلیغات، بازاریابی کنید و در هزینه ها نیز صرفه جویی کنید. یکی از مزایای این روش این است که با سئو کردن یک سایت فروشگاهی برای مدت طولانی رتبه شما حفظ خواهد شد در حالی که با تبلیغات بلافاصله پس از قطع هزینه تبلیغات، بازدید شما افت خواهد کرد. تنها تصاویر محصولات مهم نیست، بلکه جستجوی سریع و راحت کاربر نیز اهمیت زیادی دارد.
یکی از مواردی که به فروش بیشتر یک سایت و افزایش سئو آن کمک می کند، فروش محصولات در ترب و ایمالز است. وب سایت های ترب و ایمالز در واقع موتور جستجو محصول هستند که سایت های مختلفی را به کاربران نشان می دهند. ترب و ایمالز سایت های مختلف را بر اساس کمترین قیمت به کاربران نشان می دهند.
مهمترین نکته در اینجا این است که سئوی صفحات محصول در مقایسه با سئو صفحات دسته بندی یا مقالات، تفاوتهای قابل توجهی دارد. با توجه به این موضوع، در این مقاله قصد داریم به شما راهنمایی کاملی درباره مسیر سئو کردن محصولات در فروشگاه آنلاین بدهیم. همانطور که می دانید هدف از سئو فروشگاه اینترنتی افزایش مشتری و فروش محصولات است. در صورتی که سئو در سایر سایت ها به منظور افزایش بازدید کننده انجام می شود. اما سئو سایت فروشگاهی با سئو دیگر سایت ها چه تفاوتی دارد؟ در ادامه به بررسی تفاوت های اساسی سئو سایت فروشگاهی با سایر سایت ها می پردازیم.
صفحات مهم چه صفحاتی هستند؟ آنهایی که قبلا حداقل در یک کلمه کلیدی بین ۱۰ رتبه برتر گوگل قرار گرفتهاند یا اینکه کلمات کلیدی مهمی را روی آنها هدفگذاری کردهاید. آیا می خواهید در رتبه بندی های کسب شده تان، پول پارو کنید؟ مجموعه ایران فاندر در زمینه طراحی و سئو سایت های فروشگاهی در برخی از شهرهای ایران مثل اصفهان، تبریز، مشهد و… گام های مؤثری برداشته است. ما ادعا نمی کنیم که بهترین هستیم اما افتخار می کنیم که با بهترین ها کار می کنیم. بنابراین حتما برای بهینه سازی تجربه کاربری صفحات یا همان ux زمان بگذارید. در ادامه توضیحات بالا؛ به هیچ عنوان در سایت های فروشگاهی و حتی غیر فروشگاهی، صفحات یتیم نسازید. منظورم از صفحه یتیم چیست؟ منظور همان صفحاتی است که آنها را ساخته اما هیچ لینک داخلی برایشان ایجاد نکرده اید.
مستقیم بگویید “افزودن به سبد خرید” یا “ثبت سفارش” و مطمئن شوید که متن CTA مشتریان را گیج نمیکند یا در مسیر خرید مانعی ایجاد نمیکند. تمامی نکات فنی گفته شده در این مقاله توسط بهترین فروشگاه ساز ایرانی باهوش بهینه و توسعه داده شده است. البته اگر سایت شناخته شدهای نباشید؛ کارتان کمی مشکل است چون افراد خیلی کمی هستند که به سایتهای تازهکار؛ لینک فالوو بدهند. اما چارهای ندارید و باید از اینگونه محتواها در سایتتان زیاد داشته باشید. واقعیت این است که ساخت بکلینک برای محتوای اطلاعاتی مانند پستهای وبلاگ، اینفوگرافیک، ابزارها و… بسیار سادهتر است.
پس باید سایت شما تعدادی ویدیو جذاب و دیدنی برای محصولات داشته باشد. در ویدیو می توانید خلاقیت به خرج دهید و درباره نحوه ارسال محصول و سفارش محصول نیز به صورت ثابت در تعداد زیادی از صفحات محصولتان استفاده کنید. با استفاده از لینک سازی خارجی اعتبار محتوایی که در صفحه محصولتان وجود دارد افزایش پیدا می کند.
در آموزش سئو سایت های فروشگاهی، استفاده از تصاویر با کیفیت اهمیت زیادی دارد. شما باید برای هر بخش از سایت فروشگاهی خود تصاویر مرتبط، با کیفیت و یونیک استفاده کنید. تصاویر می توانند کاربران سایت را به خرید ترغیب کنند و به ظاهر سایت شما زیبایی ببخشند. تصاویر یک سایت زمانی می توانند در سئو سایت فروشگاهی تاثیر گذار باشند که نام و متن جایگزین یا برچسب alt مناسبی برای آنها گذاشته شده باشد. شما می توانید اطلاعات بیشتر در این باره را در مطلب ” تگ Alt تصاویر چیست؟ ” مطالعه کنید.
سادهترین راه برای انجام این کار استفاده از تکنیک آسمان خراش است. در این روش شما با پرداختن به موضوعات مختلف میتوانید کاربران بیشتری را به سایت خود جذب کنید و در نهایت فروش خود را افزایش دهید. انتخاب کلمات کلیدی در این بخش با توجه به نیازها و سوالات کاربران در فضاهای مختلف، انجام میشود و با تحقیق کلمات کلیدی در مرحلهی اول متفاوت است.
در ایجاد لینکهای داخلی نیز مثل مابقی چیزها، یادتان باشد که زیاده روی دشمنتان است! قانون سئو سایت فروشگاهی این است که در هر چهارصد کلمه، بیشتر از یک لینک داخلی را استفاده نکنید. درست است که برای محصولات سایتتان باید حتماً دسته بندی داشته باشید؛ اما توجه کنید که تمام صفحات وب سایتتان باید تا حد امکان نزدیک به صفحه اصلی باشند.
استفاده از هر دوی این موارد توصیه می شود، اما لطفا نحوه برچسب گذاری در سایت های فروشگاهی را یاد بگیرد و بعد به سراغش بروید! استفاده غیر اصولی از برچسب ها می تواند باعث افزایش زامبی پیج و همچنین محتوای تکراری در سایت شما شده و در نتیجه به سئو سایت شما آسیب بزند. پس در قدم اول، استفاده از دسته بندی بهترین راهکار برای سایت های فروشگاهی است.
بله، سیگنال های اجتماعی از پلتفرم هایی مانند فیس بوک و اینستاگرام می توانند بر رتبه بندی موتورهای جستجو تأثیر مثبت بگذارند. تگ عنوان صفحه یا تگ H1 باید کلیدواژه را تا حد امکان نزدیک به ابتدا داشته باشد. این برای ارتقای مضامین مرکزی صفحه و کمک به شما در رتبه بندی ارگانیک برای برچسب عنوان کار می کند.
صفحات دستهبندی
ساماندهی و تنظیم صفحات، از مهمترین فاکتورهای SEO برای هر وبسایتی است. اما اهمیت آن در فروشگاههای آنلاین به دلیل تعداد بالای صفحات به مراتب بیشتر است. ساختار مناسب سایت، دسترسی به صفحات را برای کاربران و موتورهای جستجو آسان میکند. قبل از اینکه این موضوع را با کنم به شما خواهم گفت که آیا همه محصولات را سئو کنیم؟ خب در پاسخ هیچ الزامی برای همه سئو همه محصولات نیست. خب پس چکار باید کرد؟ ب باید به شما گفت که تمام محصولات ملزم به بهینه کردن مگ سئو نیستند بلکه باید دسته بندی محصولات را سئو کرد.
برای انجام مصاحبه با رهبران و تأثیرگذاران حوزه فعالیتی خودتان، برای تولید لینک و محتوا تماس بگیرید. متن جایگزین یا alt text برای تصاویر نیز می تواند برای SEO بهینه شود، اما حتی این مورد نیز باید به طور طبیعی متناسب باشد و توضیحات مربوطه برای آن عکس به طور کامل وارد شده باشد. روش اول استفاده از تگ noindex در صفحاتی است که دارای بازدید مناسبی نیستند. استفاده از فرمت مناسب (مانند WebP)، کاهش حجم تصاویر، افزودن متن جایگزین (alt text) و نامگذاری مناسب فایلها. در مطلب ” مقاله باید چند کلمه باشد؟ ” در این باره بیشتر صحبت کرده ایم. سپس از سرتیترهای H2 برای مهمترین بخشها مانند امکانات محصول، مشخصات فنی، دیدگاهها و پرسش و پاسخها استفاده کنید.
بهترین کار این است که حداقل یک مقدمه ۳۰۰ کلمه ای داشته باشید و کلمه کلیدی خود را حداقل ۲-۳ بار درج کنید. سئوی آن پیج یا داخلی برای پلتفرم های تجارت الکترونیک به این معنی است که مطمئن شوید کلمات کلیدی شما در مکان های مناسب قرار دارند. این راهی است برای اطمینان از اینکه گوگل دقیقاً می داند صفحه شما در مورد چیست.