۹ روش بهینهسازی سرعت سایت نکات کلیدی بالا بردن سرعت سایت شرکت نرم افزاری فیدار سئو تبریز
یک سایت سریع، کاربران را راضی نگه میدارد و آنها را به تعامل بیشتر تشویق میکند. پس اگر چیزی دارید که حتما میخواهید دیده شود باید آن را در این بخش قرار دهید. بهتر است از این بخش عاقلانه و با استراتژی استفاده کنید و تفاوت خود با سایر سایتهای رقیب را در این محل به نمایش بگذارید. تا بارگذاری مابقی سایت شما اولین چیزی که به چشم مخاطب میخورد همین بنر یا به اصطلاح بخش بالایی وب سایت است بنابراین این بخش را با عکسهای جذاب یا عناوین مورد پسند مخاطبان خود باید پر کنید. در صورتی که وب سایت فروشگاهی دارید، میتوانید جدیدترین محصولات یا کالاهای تخفیف دار خود را قرار دهید و اگر شرکت خدماتی هستید خودتان را در این بخش معرفی کنید. میتوانید آرم شرکت، شعار یا متن جذابی مرتبط به کسب و کار یا وبلاگ خودتان قرار دهید.
سایر روشهای بهینهسازی سرعت سایت وردپرسی
فهرست مطالب
بهجای استفاده از تصاویر ایلستریشن، از تصاویر وکتور (مثل فرمتهای برداری) استفاده کنید که معمولاً تعداد کمتری از درخواستهای HTTP نیاز دارند. تصاویر وکتور (مانند SVG) بهعنوان گزینههای بهتری برای آیکونها و شکلهای ساده هستند. برای ثبت دیدگاه و امتیاز، لطفاً وارد حساب کاربری خود شوید و ویدیو را مشاهده کنید.
زمان پاسخگویی سرور یکی از عوامل مهم در تجربه کاربری و ارتقاء عملکرد وبسایت است. همان طور که در ابتدای مطلب گفتیم، سرعت سایت به تجربه کاربری گره خورده است. صفحاتی که به کُندی بارگذاری میشوند، نرخ پرش بالایی دارند و کاربران از آنها فرار میکنند. این صفحات حتی نرخ تبدیل سایت را هم با مشکل مواجه میکنند، چون کاربران حوصله منتظر ماندن ندارند. گوگل برای امتیازدهی به سرعت سایت ما، این فاکتورها را اندازه گیری میکند. بهینهسازی سرعت سایت مستلزم بهبود امتیاز سایت در هر کدام از این فاکتورها است.
ریدایرکت وقتی اتفاق میافته که کاربر روی یه URL کلیک میکنه، ولی خودکار به یه URL دیگه منتقل میشه. مثالهای خوبی از شبکههای تحویل محتوا (CDN) میتونن Cloudflare و Jetpack باشن. گاهی وقتی یه صفحه رو باز میکنی، اولش یه صفحه سفید میبینی، بعد یکییکی بخشهای مختلف لود میشن و آخرش کل صفحه کامل بالا میاد. عبارت Tolerating count یا وضعیت تحمل، به تعداد درخواست هایی دلالت دارد که ۴ برابر زمان T ، برای پاسخ گیری زمان صرف کرده اند. عبارت satisfied count یا شمارش رضایت ها، به تعداد درخواست هایی اشاره دارد که در زمان T یا کمتر پاسخ خود را دریافت کرده اند.
اگر ساختار و محتوای سایت شما هر چند وقت یکبار تغییر می کند، Pingdom بهترین ابزاری است که شما می توانید از آن برای بهبود سرعت لود سایت خود استفاده کنید. ایران فاندر آژانس تخصصی بازاریابی محتوا و بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو (SEO) است.این مرکز با ۱۰ سال سابقه دیجیتال مارکتینگ، در جهت افزایش فروش اینترنتی کسب و کارها در ایران فعالیت میکند. ایجاد، خواندن و نگهداری آسانتر کد وب سایت منجر به فرآیندهای توسعه وب سایت کارآمد می شود. این شامل استفاده مکرر از توابع کد موجود برای کوتاه کردن کدنویسی برای عملکردهای خاص وب سایت است. با این حال، افزودن حلقه های اضافی زیاد و خطوط کد غیر ضروری، زمان رندر صفحه را چند میلی ثانیه افزایش می دهد.
هدفت اینه که تصاویرت رو تا حد ممکن کوچک نگه داری بدون اینکه کیفیت یا تجربه کاربر خراب بشه. توجه ویژهای به بخشهای “Page (HTML) Load Speed” و “Avg. Page (HTML) Load Speed” داشته باش تا بفهمی صفحاتت با چه سرعتی (بر حسب ثانیه) لود میشن. کنار این ارزیابی، معیارهای Core Web Vital و بقیه معیارهای مهم سرعت صفحه مثل FCP، TTFB و FID هم نمایش داده میشه.
بهطورکلی، بهینهسازی سرعت سایت بهبود عملکرد و موفقیت آنلاین وبسایت شما را تضمین میکند. رکن مهم دیگر در آموزش بهینهسازی سرعت سایت، استفاده از قابلیت کمکردن حجم فایلهای بصری است؛ بهینهسازی تصاویر یکی از مهمترین عوامل بهینهسازی وبسایت و افزایش سرعت بارگذاری آن است. تصاویر بزرگ و بدون بهینهسازی میتوانند زمان بارگذاری وبسایت را افزایش دهند و تجربه کاربری را نامطلوب کنند.
برای درک این موضوع بهتر است که به آخرین مرتبه ای که وارد یک وب سایت کند و آهسته شدید فکر کنید. به احتمال بسیاری زیادی شما سریعا از سایت مورد نظر خارج شدید و یا حتی پس از بارگذاری سایت، اعتماد چندانی به کیفیت فعالیت های آن نداشته باشید. همراه با محتوای ذخیره سازی ثابت، وبسایتها همچنین میزبان اطلاعات پویای دارای ویژگیهای منحصربهفرد هستند که به طور مرتب برای هر کاربر نهایی تغییر میکنند. بنابراین، ذخیره سازی کپی های ذخیره شده محتوای پویا غیرقابل استفاده مجدد، منطقی نیست، حتی اگر رندر محتوای غیر کش، فرآیندی بسیار کند است. گاهی اوقات کیفیت و عملکرد افزونه های نصب شده بسیار بیشتر از تعداد آنها اهمیت دارد.
- برای بهینهسازی، فقط فونتهایی را که واقعاً مورد نیاز هستند، بارگذاری کنید و از فرمتهای مدرن مانند WOFF2 استفاده کنید که فشردهتر و سریعتر هستند.
- با این نکات، تجربه کاربری سریع و روان را تضمین کرده و عملکرد وبسایت خود را پایدار نگه دارید.
- ابزار PageSpeed Insights با بررسی دقیق این معیار، پیشنهاداتی مانند کاهش حجم تصاویر و فشردهسازی فایلهای CSS و JavaScript برای بهبود FCP ارائه میدهد.
- از یک سو، کاربران به سایتهایی که سریع بارگذاری میشوند، تمایل بیشتری دارند و از سوی دیگر، موتورهای جستجو، به ویژه گوگل، سایتهایی با سرعت بالا را در رتبههای بهتری قرار میدهند.
معیار شماره ۱۳: بهترین صفحات یا top pages
این فاکتورها در قالبهای اختصاصی قابل اصلاح هستند، ولی در قالبهای آماده به هیچ عنوان قابل تغییر نیستند و باید قالب سایت را جایگزین کنید. بنابراین فقط پلاگین های مورد نیاز خود مگ سئو را نگه دارید و همیشه آخرین و سریع ترین نسخه ها را اجرا کنید. صاحبان کسب و کارهای آنلاین و وبمسترها، وب سایت های خود را برای حفظ نتایج بهینه تحت تأثیر تغییرات ثابت با بداهه سازی و بهینه سازی عناصر کلیدی طراحی وبسایت که باعث ایجاد یا کاهش سرعت صفحه می شوند، تطبیق میدهند.
آزمایش سرعت بارگذاری سایت
CDN توسعه ای از بهینه سازی حافظه نهان است که به طور خاص برای افزایش عملکرد وب سایت با هدف ترافیک وب در سطح جهانی طراحی شده است. CDN ها شامل شبکه ای از سرورها هستند که کپی های کش شده از صفحات وب را میزبانی می کنند. بازدیدکنندگان اینترنتی که این اطلاعات را درخواست می کنند، بر اساس موقعیت جغرافیایی خود به نزدیکترین سرور در این شبکه هدایت می شوند. مزایای سنتی CDN از جمله افزایش عملکرد، در دسترس بودن زیاد، و رتبه بالای صفحه در مجموع نتیجه کسب و کار را بالا می برد. بهینه سازی سرعت وب سایت یک فرآیند مداوم و در حال تحول و فراتر از اشتراک در بهترین خدمات میزبانی وب در جهان است. هدف برخی از تصمیمات تجاری به حداکثر رساندن درآمد از طریق تغییر طراحی و ویژگی های وبسایت است ولی با کاهش یا ربودن تکه های قابل توجهی از پهنای باند اختصاص داده شده به هر بازدیدکننده، بر عملکرد وبسایت تأثیر منفی میگذارند.
فضای مجازی، مانند دنیای فیزیکی واقعی سیارات، ستارگان و کهکشان ها در حال نوسان است. بقا در این فضاها بستگی به این دارد که ساکنان چقدر بتوانند با منابع مختلف و شرایط محیطی سازگار شوند. آسانسورها دارای آینه هستند تا افراد مشغول ظاهر خود باشند و به زمان صرف شده فکر نکنند. باتوجهبه این ویژگیها، انتخاب هاست وردپرسی از شرکت هاست ایران برای بسیاری از سایتها بهویژه سایتهای وردپرسی با ترافیک بالا، گزینهای عالی است. برای بررسی سایتت از نظر ریدایرکتهای غیرضروری، میتونی از ابزار Site Audit استفاده کنی.
CDN ابر آسیاتک در ۴ طرح رایگان، پایه، پیشرفته و سفارشی با ویژگیها و قابلیتهای کاربردی ارائه میشود و این امکان را برای شما فراهم میآورد تا از ترافیک ایجاد شده خود کسب درآمد کنید. سیستم درآمدزایی سیدیان ابر آسیاتک این امکان را برای کاربران فراهم میآورد تا بتوانند از ترافیک وب سایت خود کسب درآمد کنند. در این حالت کاربران هرچه ترافیک بیشتری تولید کنند، درآمد بیشتری دریافت خواهند کرد. سایتهایی که سرعت بارگذاری بیشتری دارند، نرخ پرش پایینتر، نرخ تبدیل بالاتر و رتبهبندی بهتری در نتایج جستجوی ارگانیک خواهند داشت و از آن مهمتر تجربه کاربری بهتری به مخاطبان ارائه خواهند کرد. سایتهای کُند، رسماً هزینههای سئو و نگهداری سایت را به هدر میدهند و به برند ما آسیب میزنند.
اگر از هاست اشتراکی استفاده کنید، زمانی که ترافیک بالا باشد، سایت شما کند میشود و کاربران ممکن است از خرید منصرف شوند. ابزاری پیشرفتهتر که امکان تست از مکانهای مختلف، با سرعتهای اینترنت متفاوت و تنظیمات متنوع را فراهم میکند. آیا تا به حال شنیدهاید که میگویند در همه چیز اعتدال را رعایت کن، حتی غذا خوردن؟ خب در دنیای مجازی و اینترنت این ضرب المثل را میتوان برای استفاده از انیمیشن استفاده کرد. برای بهبود سرعت صفحت، هدفت باید کاهش درخواستهای HTTP یا سریعتر کردن بارگذاری اونا باشه. یعنی الگوریتمهای گوگل وقتی میخوان سایتتو رتبهبندی کنن، سرعت صفحه (و یه سری سیگنالهای دیگه) رو در نظر میگیرن. با استفاده از ابزار مناسب می توانید سرعت لود صفحات بر روی موبایل و دسکتاپ را تست کنید.
برای رسانههای خبری، سئو فراتر از اهداف بازاریابی معمول عمل میکند؛ این فرآیند با مأموریت اصلی روزنامهنگاری یعنی اطلاعرسانی به جامعه گره خورده است. دیده شدن در نتایج جستجو به معنای دسترسی به مخاطب است و دسترسی، لازمه تأثیرگذاری است. اگر اخبار مهم از طریق کانال اصلی کشف اطلاعات (یعنی موتورهای جستجو) قابل یافتن نباشند، پتانسیل اثرگذاری آنها بهشدت کاهش مییابد.
فرض کنید فروشگاه آنلاین شما در حال رقابت با یک سایت دیگر برای کلیدواژه “خرید کفش آنلاین” است؛ اگر سرعت سایت شما بهتر باشد، شانس بیشتری برای رتبه بالاتر در گوگل دارید. یکی از ابزارهای ساده و کاربر پسند برای بررسی عملکرد وبسایت که معیارهایی مانند زمان بارگذاری، تعداد درخواستهای HTTP و حجم صفحات را ارزیابی میکند. این ابزار که در DevTools مرورگر Google Chrome قرار دارد، گزارش کاملی از عملکرد، قابلیت دسترسی، و معیارهای سئو ارائه میدهد.
دلیل دیگری که باید به نوع نوشتههای خود داشته باشید این است که بهینه سازی موتور جستجو یا همان SEO که باعث افزایش رتبه شما در گوگل میشود بر اساس کلمات کلیدیی خواهد بود که شما در متنهای خود استفاده کردهاید. متن دقیق و با کیفیت به گوگل و سایر موتورهای جستجو کمک میکند که وب سایت شما را بهتر بشناسند و در نتیجه بتوانید شانس خود را برای افزایش رتبه گوگل افزایش دهید. پس اگر میخواهید تعداد بیشتری مخاطب جذب کنید مانور اصلی خود را روی متنهایتان داشته باشید.
این باعث میشود تا برای بارگذاریهای بعدی، از منابع ذخیرهشده استفاده شود و نیازی به بارگذاری مجدد تمام دادهها نباشد. با استفاده از Lazy Load، تصاویری که در بالای صفحه نیستند تنها زمانی بارگذاری میشوند که کاربر به آن بخش از صفحه اسکرول کند. این کار باعث کاهش زمان بارگذاری اولیه صفحه میشود و منابع کمتری در هنگام لود اولیه صفحه مصرف میشود.
آموزش کانفیگ افزونه لایت اسپید برای وردپرس
در صورت امکان، تصاویر کوچکی را بهعنوان تصاویر پسزمینه از تگ `img` درون صفحه وارد کنید تا از دستور `background-image` در CSS استفاده نشود. میتوانید افزونه Chrome Site Speed را نصب کنید تا معیارهای مشاهدهشده را هنگام اجرای یک تست در PageSpeed Insights مشاهده کنید. یکی از بررسیهای بسیار مفید، مربوط به بزرگترین عنصر محتوای نمایانشده یا همان Largest Contentful Paint (LCP) است. البته دقت داشته باشید، همین که شما به یک ترافیک نسبی رسیدید، این کافی نیست.
اگر سایت شما از CMS (مانند وردپرس) استفاده میکند و پلاگینهای مختلفی نصب کردهاید، پایگاه داده میتواند با گذشت زمان بزرگ و کند شود. ابزارهایی مانند WP-Optimize میتوانند به شما کمک کنند تا پایگاه داده خود را فشرده کرده و سرعت سایت را افزایش دهید. افزونهها جذابترین و کاربردیترین ابزارهای هستند که برای مدیریت بهتر سایتهای وردپرسی طراحی شدهاند. ولی نصب بیش از حد این افزونهها، بهدلیل بروزرسانی مستمر آنها باعث افت سرعت سایت میشود. همچنین این افزونهها از کدهایی ساخته شدهاند که افزایش آنها هم میتواند روی کاهش سرعت تأثیر داشته باشد.
اگر میخواهید مطمئن شوید سایت شما همواره سریع، امن و بهروز است و بهترین عملکرد سئو را دارد، تیم ما در آژانس سئودو آماده ارائه خدمات سئو و پشتیبانی سایت به صورت جامع است. ما با آنالیز سایت دقیق و پیادهسازی بهترین راهکارها، به شما کمک میکنیم تا بدون دغدغه فنی، بر رشد کسبوکار خود تمرکز کنید. آپلود مستقیم فایلهای ویدئویی در کتابخانه رسانه وردپرس یکی از بزرگترین اشتباهاتی است که میتوانید در حق سرعت سایت خود انجام دهید.
برای بهبود سرعت سایت، از فرمتهای بهینه مانند WOFF2 استفاده کرده و تنها فونتهای ضروری را بارگذاری کنید. پلاگینها میتوانند ویژگیهای بیشتری به سایت شما اضافه کنند، اما تعداد بالای آنها میتواند منابع زیادی مصرف کرده و باعث کاهش سرعت سایت شود. برخی پلاگینها ممکن است اسکریپتها و استایلهای زیادی بارگذاری کنند یا درخواستهای زیادی به پایگاه داده ارسال کنند که همه اینها میتوانند سرعت سایت را کاهش دهند. بهتر است پلاگینهای غیرضروری را حذف و از پلاگینهای بهینه و بهروز استفاده کنید.
این بررسی نشان میدهد که بزرگترین عنصر محتوایی صفحه شما چیست و چه مدت زمان لازم است تا این عنصر بارگذاری شود. هر گزارش Lighthouse شامل یک لینک “View Calculator” است که شما را به ماشینحساب امتیازدهی Lighthouse هدایت میکند. این ابزار نشان میدهد کدام یک از پنج معیار اندازهگیری شده توسط گوگل بیشترین تأثیر را بر امتیاز کلی دارند.
صرف نظر از اینکه در چه صنعتی فعالیت می کنیم، در صورتی که مخاطبان خود را با صفحاتی کند مواجه کنیم، بلا شک درصد قابل توجهی از آنها را از دست خواهیم داد. شاید یکی از مهمترین معیارهای عملکردی که به سرعت سایت شما وابسته است، نرخ تبدیل یا conversion rate باشد. دانستن اینکه نرخ تبدیل کاربر به مشتری شما چقدر است، می تواند به شما ایده ای دهد که معیارهای عملکردی کدام صفحه بهتر بوده و سپس روی صفحات دیگر نیز از آن الگو برداری کنید.
استفاده از تگ `img` برای تصاویر`
همچنین سرعت بارگذاری پایین میتواند کاربران را از سایت شما دور کند و نرخ تبدیل (Conversion Rate) را کاهش دهد. INP یا تأخیر در تعامل، یکی از معیارهای جدیدتر است که به زمان لازم برای پاسخگویی صفحه به تعاملات کاربر مانند کلیک یا اسکرول اشاره دارد. این معیار زمانی اهمیت پیدا میکند که کاربران با سایت شما تعاملات زیادی داشته باشند و انتظار داشته باشند که سایت به سرعت به درخواستهای آنها پاسخ دهد.
در این محیط، سئو یک مزیت رقابتی نیست، بلکه یک ضرورت مطلق برای بقا و دیده شدن است. بهویژه برای رسانههای کوچکتر یا تازهکار، سئو ابزاری حیاتی برای رقابت با بازیگران بزرگ و جاافتاده محسوب میشود. در کنار غیرفعالکردن افزونههای سنگین، روشهای دیگری نیز وجود دارند که به شما کمک میکنند تا سرعت سایت وردپرسی خود را بهبود ببخشید. اگر نیاز دارید زمان در دسترس بودن وبسایت (Uptime) و سرعت واکنش سرور را بررسی کنید، این ابزار انتخاب مناسبی است. ریدایرکتها میتوانند درخواستهای HTTP اضافی ایجاد کنند و زمان بارگذاری سایت را افزایش دهند. اکوسیستم غنی افزونهها یکی از بزرگترین مزایای وردپرس است، اما هر افزونهای که نصب میکنید، بالقوه میتواند بر سرعت سایت شما تأثیر منفی بگذارد، به خصوص اگر کدنویسی ضعیفی داشته باشد یا منابع زیادی مصرف کند.
آموزش افکت گذاری تصاویر در وردپرس
یکی از مهمترین اهدافی که صاحبان وب سایت روی آن تمرکز دارند، نرخ تبدیل سایت است. شما باید تعادل خوبی بین انواع محتوایی که در وب سایت خود قرار میدهید داشته باشید. علاوه بر این سرعت بارگذاری محتوای متنی بسیار بیشتر از محتوای تصویری است. Core Web Vitals مجموعهای از سه معیار حیاتی است که گوگل برای ارزیابی کیفیت تجربه کاربری صفحات وب تعریف کرده است. اولین معیار LCP نام دارد؛LCP مخفف عبارت (Largest Contentful Paint) است ، که نشان میدهد بزرگترین عنصر محتوایی صفحه (مانند تصویر یا بلوک متنی) چه زمانی بارگذاری میشود.
بنابراین، هرچه سایت شما سریعتر بارگذاری شود، احتمال افزایش رتبه آن در نتایج جستجو بیشتر است. بهینهسازی سرعت سایت از طریق ابزار PageSpeed Insights به بهبود معیارهای Core Web Vitals نیز کمک میکند، این معیارها یک سری استانداردهای فنی هستند که گوگل برای ارزیابی کیفیت تجربه کاربری سایتها استفاده میکند. اگر با معیارهای Core Web Vitals آشنا نیستید، نگران نباشید؛ چراکه کمی پایینتر به بررسی کامل این معیارهای پرداختهایم. بخش مهم دیگر بهینهسازی سرعت سایت، بهرهگیری از یک سی دی ان است؛ استفاده از شبکههای توزیع محتوا (CDN) یکی از روشهای کلان برای بهبود سرعت بارگذاری وبسایت و ارتقاء تجربه کاربری است. CDN از شبکهای از سرورها در نقاط جغرافیایی مختلف جهان استفاده میکند تا محتوای وبسایت شما را از سرور نزدیکتر به مکان فیزیکی کاربران ارائه دهد.
آیا می دانستید که بارگذاری سریع صفحات یک وب سایت می تواند منجر به نرخ تبدیل بالاتری شود! کشینگ (Caching) بهاصطلاح به ذخیره نسخههای پیشزمینه از محتوا یا منابع وب توسط سرور یا مرورگر اطلاق میشود. وبسایتها امروزه بخش حیاتی از تجربه کاربری و موفقیت آنلاین کسبوکارها و سازمانها هستند. یکی از عوامل مهم در تضمین موفقیت وب سایتها، سرعت بارگذاری صفحات آنها است.
افزونههای گوگل کروم برای تست سرعت سایت
رصد این معیار قدرتمند و تست لود صفحه می تواند به شناسایی مشکلات Time to first byte توسط توسعه دهندگان کمک کند. علاوه بر این می توانید از ابزار Performance Test نیز برای مشاهده TTFB یک دامنه از ۱۰ لوکیشن مختلف کمک بگیرید. به مدت زمانی که لازم است تا پس از اتصال به سرور، اولین بایت اطلاعات خود را به مرورگر کاربر رساند، time to first byte یا TTFB گویند. دیدن سریع یک عنوان می تواند به سرعت به مخاطب الهام کند که سایت معتبر است یا نه، اینجاست که اولین جرقه برای ماندن در صفحه در ذهن آنها می خورد. حالا با گسترش دسترسی چت بات OpenAI ، امکان دریافت درخواست ها از واتساپ در این هوش مصنوعی فعال شده است.
لینکسازی چیست؟ آموزش لینکسازی حرفهای برای بهبود سئو
حذف پلاگینهای غیرضروری به بهبود عملکرد سرعت بارگذاری وبسایت شما کمک میکند و همچنین امنیت و استقامت آن را افزایش میدهد. بهینه سازی سرعت سایت، به ویژه با بهبود تجربه کاربری، خلأ را در افزایش قابلیت عرضه در بازار پر میکند تا مشتریان آنلاین بیصبر را درگیر و راضی نگه دارد. پیگیری وبسایتی که سرعت آن بهینه سازی شده، با شناسایی مسائل مهم و حیاتی که در فرآیندهای استاندارد تست عملکرد وبسایت آشکارتر هستند، آغاز می شود. یک مطالعه مستقل در مورد تأثیر عملکرد و بهینه سازی سرعت وب سایت بر درآمد به این نتیجه رسید که تاخیر ۲ ثانیه ای در ارائه درخواست کوئری باعث کاهش درآمد ۴٫۳ درصدی به ازای هر کاربر شد. چراکه زمانی که گوگل تاخیر ۰٫۴ ثانیه ای در ارائه نتایج جستجو را حذف کرد، کاربران همچنان ۰٫۲۱ درصد جستجوهای کمتری را حتی با عملکرد بهینه صفحه وب انجام دادند. شبکههای توزیع محتوا (CDN) مانند Cloudflare یا AWS CloudFront میتوانند زمان دسترسی کاربران به محتوای سایت را کاهش دهند.
چگونه وبسایت خود را توسط گوگل ایندکس کنیم؟
این نکته را فراموش نکنید که تمام معیارها معمولاً در بخش خلاصه یا Overview نمایش داده نمی شوند. برای دریافت اطلاعات کامل از عملکرد سایت تان می توانید فایل گزارش را دانلود کنید. از تکنیکهای تأخیر بارگذاری برای فایلهای JavaScript و تصاویر استفاده کنید تا زمان بارگذاری صفحه بهبود یابد.
نوع محتوا و نحوه قرار دادن آن اهمیت بسیار زیادی دارد که نباید آن را نادیده بگیرید. FCP یا اولین محتوای قابل نمایش، معیاری است که مدت زمان لازم برای نمایش اولین المان از محتوای صفحه را اندازهگیری میکند. FCP اهمیت زیادی در تجربه کاربری دارد، زیرا زمانی که کاربر اولین المان از صفحه را مشاهده میکند، احساس میکند که سایت در حال بارگذاری است و این میتواند از ایجاد ناامیدی و ترک سایت جلوگیری کند. اگر FCP بیشتر از این مقدار باشد، کاربران ممکن است احساس کنند که سایت کند است و احتمالاً صفحه را ترک کنند. ابزار PageSpeed Insights با بررسی دقیق این معیار، پیشنهاداتی مانند کاهش حجم تصاویر و فشردهسازی فایلهای CSS و JavaScript برای بهبود FCP ارائه میدهد. در ادامه راههای بهینهسازی سرعت سایت وردپرسی افزونه LiteSpeed Cache یک ابزار قدرتمند و مؤثر برای بهینهسازی سرعت وبسایتهاست.
Minification اصطلاحی در برنامه نویسی است که به بهبود زمان بارگذاری صفحه کمک می کند و در واقع دیگر نیاز به ایجاد تغییرات به صورت دستی وجود ندارد. در این روش، تمامی فاصله ها و کدهای اضافی که موجب کند شدن سرعت بارگذاری سایت شده اند، حدف می شوند. در این حالت شما شما در واقع کدهای سایت خود را فشرده سازی کرده اید و توانسته اید که افزایش سرعت ورود به سایت خوبی داشته باشید. سرعت بالای لود صفحه اولیه، بازدیدکنندگان را درگیر نگه می دارد حتی زمانی که ارائه کل محتوای وب سایت از جمله گرافیک های حجیم طول بکشد.
برای اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنیم مقاله ریدایرکت ۳۰۱ چیست را مطالعه کنید. علاوه بر ارائه سیگنالهای ارزشمند برای تجربه کاربر، بهبود Core Web Vitals میتواند باعث ارتقای رتبه وبسایت شما در نتایج جستجوی ارگانیک گوگل شود. یکی از دلایل رایج اختلاف بین ابزارهای تست سرعت صفحه، نحوه جمعآوری دادههاست. در یک تست آزمایشگاهی، شبکه به سرعت ثابتی محدود میشود تا شبیهسازی یک اتصال کندتر موبایل انجام شود. در بالای گزارش Lighthouse، گوگل امتیاز کلی عملکرد را بین ۰ تا ۱۰۰ نشان میدهد. این امتیاز مستقیماً بر رتبهبندی تأثیر نمیگذارد، زیرا گوگل برای این کار از دادههای CrUX استفاده میکند.
سرویس هایی مثل Pingdom یا ابزار WebPageTest می توانند زمان DNS lookup سایت شما را فوراً محاسبه کنند. مدت زمان بین لحظه ای که بازدیدکننده درخواست بازدید را ارسال می کند تا زمانی که عنوان سایت در تب مرورگر نمایان می شود را اصطلاحاً time to title می نامند. برای دریافت تصویری واضح از معیارهای عملکردی سایت ، اغلب توسعه دهندگان از متدی به نام multivariate testing استفاده می کنند. در ادامه به چند معیار مهم اشاره کرده و شما را با جزئیات هر کدام آشنا خواهیم کرد.
اگر LCP بیش از حد طولانی باشد، کاربران احتمالاً احساس میکنند که صفحه به کندی بارگذاری میشود و این میتواند باعث ترک سایت شود. LCP در واقع شاخصی است که زمان لازم برای نمایش بزرگترین و مهمترین المانهای محتوایی صفحه را اندازهگیری میکند و بهتر است که این زمان زیر ۲.۵ ثانیه باشد. برای بهبود LCP، ابزار PageSpeed Insights پیشنهاداتی مانند بهینهسازی تصاویر، استفاده از فرمتهای جدیدتر و کمحجمتر مانند WebP، و فشردهسازی فایلهای CSS و JavaScript ارائه میدهد. استفاده از افزونههای افزایش سرعت سایت میتواند بهسادگی و بهبود عملکرد وبسایتها کمک کند. بااینحال، باید بهدقت افزونهها را انتخاب کنید و تنظیمات آنها را بهدرستی انجام دهید. همچنین، باید پوسته وردپرسی باید بهدوراز افزونههای غیرضروری باشد که ممکن است سرعت سایت را کاهش دهند.